Aşırı güven ve bilgisizliğin kombinasyonu hiç bu kadar kötü olmamıştı
Memleketin güzide yazarlarından Yasin Ünal beyefendi beni engellemiş sanırım... canı sağolsun ! İsabet olmuş.... Yazma eyleminin öyle herkesin harcı olmadığı bir kez daha tescillenmiş oldu... Yazmak edebi bir jargonla ak sayfaya cümleler nakşetmek değil sadece, bir üretim içinde bulunmanın en büyük gıdası hoşgörü nerede kaldı peki ? Hayat dikensiz gül bahçesi değil.... yazıyorsunuz böyle bir iddianız varsa ağır eleştirilere yeri geldiğinde tiye alınmalara bile göğüs germeniz gerekir.... sizin kadar iddialı değilim yazmak konusunda ve hayatın içinde bir üretim ilişkisi içinde olup üreten herkese sonsuz saygım var... size yok ! saygıyı hakettiğinizi düşünüyor musunuz gerçekten.... varsa bir çift sözünüz yorumun altına iliştirseydiniz ve deseydim ki "vay be harbiden mükemmel bir cevap vermiş" sizden bunu beklemek çölde tipi beklemek gibi birşey bunu öğrenmiş olduk... uzatıp canınızı sıkmak istemem.... nükteli bir yoruma tavrınız hoş değil.. Bundan gayrı naçizane bir okur olarak bana ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız... Ki evet öyle bir derdiniz olmadığınıda biliyorum...
2.144 Gösterim
Cemo can bende onu engellemişim 😀😀eline sağlık ✌🏼🫠çocukluğunu yaşamamış , gereksiz 🤷‍♀️
cemo
Herkesin çocukluğunu doyasıya yaşayacağı bir düzen lazım bize :) yoksa maruz kaldığımız muameleye bak :))) bizden geçti fosiliz artık yeni jenerasyon için dileğim budur 😇
Her iki ayakli insan olmadigi gibi,her eline kalem alan da yazar degil dostum) arkadas elestiriye acik biri ama dinlemiyor bilee)bosss verrrr
cemo
VüsaIe Quluzadeh daha çok olsun :)))
Bu yeni yazarların paylaşımlarını geçtim; yorum, inceleme yapanlar neden bu kadar övme gereği duyuyor ben onu anlamıyorum. Eleştiri konusunda da; yeri geldi mi en iyi eserleri, yazarları bile eleştiriyoruz ama yeni yazarlardan bazıları en ufak eleştiriyi, verilen düşük puanı kendisine karşı bilinçli yapılan bir durummuş gibi algılıyor. Kaldı ki, bir şeyi insanlara sunacaksan bu durumları başta göze alacaksın.
cemo
@mhmmdcakmak en iyi günler sizinde olsun 🌻⭐️
Kesinlikle katılıyorum her kelimesine. Yasin Bey' i birkaç gün takip ettim ama yazar sadece kendinden ve kendi eserinden bahsetmez ki. Hiçbir birikim olmadan günlük kullandığımız cümleler ile kitap da kagit israfı bence. Okuyana da vakit israfı. Zaman değerli.
cemo
Yasin Bey'in pek umrunda olduğunu sanmıyorum bu söylenenlerin.... kendisi bilir bence... nasıl isterse öyle yürüsün.... biz yine başarı dileklerimizi sunuyoruz :))) iyi geceler bu arada 🧿