Azıcık spoiler olabilir
2023 26. kitabı
Yaralasar en sevdiğim kitaplardan biri harika bir kitap Sedefin bela okumaları Kuzeyin kedicik demesi Hakan nın sinir etmeleri Yiğitin sürekli naza başka isimlerle seslenmesi Efe nin duygusallığı Nazın süslülüğu Ecrinin utanmaları ve tabiki alaz karakterlerin hepsi harika hepsi çok sevdim(öcü ve fulya hariç) sedefin değimiyle öcü Menekşe Çocuk Yurduna gidib 30 çocuğu damgalar o gece sedef yurdan kaçar 14 yaşında On dört yaşında ıslahevine on sekiz yaşinda cezaevine mahkum edilir yıllar sonra öcü damgaladığı çocukları bulup öldürüyordu kolunda yarasa damgası olan dokuz kişi ölünce teşkilat kalan yarasaları toplayıp(kaçırıp) eğitmeye ikna ediyor ilk ikna ettikleri 7 çocuk Naz Ecrin Efe Yiğit Hakan Kuzey ve sedef başlarda kavga etselerde aslında çocukluk arkadaşlarıdır ve daha bir sürü şey var okadar yazamam okumak isteyenlere tavsiyem okuyun muhteşem bir kitap
Yaralasar - 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202113,1bin okunma
Elinize emeğinize sağlık:) Güzel yorumlamışsınız☘️ aslında sadece üzerinden geçmişsiniz yani içiniz rahat olsun spoi vermemişsiniz ki en doğrusu da bu😊
Gecenin karanlığı
Teşekkür ederim:)
Gecenin karanlığı
Yazım hatam olabilir kusra bakmayın:)
Aşırı merak ediyorum