···Okunma: 19 Mart 2023 14:40 İlk kitabın yorumunda bahsettiğim gibi büyükbabalarının bıraktığı mirastan faydalanabilmeleri için üç kardeşin de yapması gereken görevler vardır. Büyükbabanın Declan’a verdiği görev diğerlerinkinden daha fazla fedakarlık gerektirmektedir. Ailenin medya İmparatorluğunun CEO’su olabilmek için Declan bir an önce evlenmeli ve çocuk sahibi olmalıydı. Declan gibi zengin ve yakışıklı biri için bu şart basit olabilir fakat Declan diğerlerinin aksine asla normal değildir. Bir işkolik, hayatını şirketlere adamış, geçimsiz, huysuz ve yakın sohbetlerden hoşlanmayan Declan için en uygun eş adayının asistanının olacağını kimse tahmin edemeyecektir.
Dreamland Milyarderleri serisinin 2.kitabi Beklenmedik Koşullar bence ilk kitaptan çok daha güzeldi. Declan’ın üç yıldır asistanı olan İrisle evliliğini okuyoruz. İris, her ne kadar üçüncü kitabı okumamış olsakta açık ara serideki en favori kadın karakterim. Ayrıca Cal ile olan arkadaşlıklarını okumakta çok güzeldi. Kitabın başlarındaki Declan’a çok sinir oldum. Hal ve hareketleri beni baya uyuz etti ama ortalara doğru düzeliyor allahtan. Ayrıca babalarıyla olan geçmişleri de çok üzücü. Yani babalarının böyle bir insan olmaktan mutluluk duyduğunu hiç zannetmiyorum. Babaları Seth sürekli Declan ile bir rekabet içinde çünkü mevcut CEO odur ve bu mevkini Declan’a kaptırmak istemiyor. Devlan ve İris arasındaki o kimya cidden çok güzeldi. Declan arada biraz kırıcı olabiliyordu ama İris her cevabını çok güzel veriyordu. Anlaşmalı evlilik temalı kitapları her ne kadar sevsem de başta o alışma süresinde karakterlere uyuz olduğum doğrudur. Benim için ilk kitaptan çok daha iyidi. İlk kitapta Declan ve İris hakkında hafiften spoi almıştık ama Cal’ın hikayesi hakkında hiç bir şey öğrenemedik o yüzden serinin son kitabını merakla bekliyorum.