2023 191. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2023 12:18
Ikinci kitapta yada üçüncü tam hatırlamıyorum Elsa'nın babası ittifak kazanmak için Ronan'la evlilik yapmasını istiyordu ama Teal, Elsa'yla konuştuktan sonra babasının yanına gidip Elsa yerine kendisinin evlenemesini istediğini söylemişti ve konu hemen hemen o kısımdan  başlıyor. Yazarla ilgili sevdiğim diğer şeyse bu olayları diğer kitapları nerede bittiyse oradan bir bağlantı yapıp devam ettiriyor meselâ bunda Xan'ın alkol için rebilatasyona gitti kisimi da var. Çoğu yazarlar ekstradan geriden başlatıyorlar ve aynı şeyleri tekrardan yazıp okutturuyor. Neyse konuya dönelim Elsa, Teal'a evlenmek istemiyorsan evlenme diyor ama Teal, Ronan'la evlenmeyi bir yandan da istiyor. Ve Ronan herkesle iyi anlaşan cana yakın birisidir ama bu evlilikten dolayı Teal'den olabildiğince uzak duruyor ve kaçıyor. Diğer kitaplardaki gibi gerçekler, acı geçmiş var. İkisinin de travması ve hâlâ atlamaması ve olaylar bakalım nasıl olacak. Bu kitapta da Knox'un hikayesini okumak istiyorum ama sanırım başka bir seride karşımıza çıkacak.
Vicious PrinceRina Kent · Blackthorn Books · 2021132 okunma