Ağlamamalıyım... Ağlamamalıyım... Ben asla böyle bir hikaye beklemiyordum :( Başından beri tahmin ettiğim şeyi okumak beni mahvetti. Kitapları ekstra içselleştirdiğim için büyük yaralar alarak okuyorum tüm hikayeyi. Bu hikaye tetikleyici unsurlar bulunduruyor, buna göre okumanızı tavsiye ediyorum!
Konumuz;
Playboy olan Ronan lord'umuzun görücü usulü evliliği anlaşması üzerine ilerliyor. Ronan bu evliliğe gönüllü gibi görünse de tek varis olması üzerine hayır diyememektedir. Hayattan nefret eden kızımız Teal'in ise bu nişan sözleşmesi üzerine çok farklı planları vardır. Karanlık sırlarla dolu bir olayın içine çekiliyoruz. Nefretten aşka doğru ilerliyor.
Ronan... Ronan... hala ağlıyorum hala. İçimi parçaladın. Biliyordum. Tüm o playboy tavırların,gülüşlerin,şakaların,deliliğinin altındaki tüm o karanlığı biliyordum. Hissediyordum. Keşke anlamasaydım. Keşke anlayamayabilseydim seni. Sanırım bir süre etkisinden çıkamayacağım.
Teal... tüm o sert görüntünün altında yatan küçük kız çocuğuna kocaman sarılıyorum. Asla yalnız değilsin. Yalnız olmayacaksın. Sen çok güçlü bir kadınsın güzelim. Sen her şeye herkese rağmen çok güzelsin.
Ve siz ikiniz birbirinizi çok güzel anladınız. Destek oldunuz. Birbirinizin içini gördünüz. Birlikte iyileştiniz. Bunu başarabilmek, böyle birine rastlayabilmekte bir ödüldür. Aynı yara, farklı tepkiler. Aynı,ortak nokta ve buradan doğan aşk,sevgi,anlayış. Aşk ikinizi de iyileştirdi. Benim güzel bebeklerim :( <3
Offf... bu kitap hakkında çok konuşamayacağım. Gözlerim hala suluyken yapıyorum bu incelemeyi. Karakterleri anlayamamayı çok isterdim. İnanın bana çok isterdim ama anlıyorum. Her bir hücrelerime kadar hissediyorum her duyguyu. İkisine de kocaman sarılmak istiyorum sadece. Rina... bu sefer beni üzdün hikayenle. Ronan'ın bir şeyi