2023 39. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2023 18:30
Başkomiser Erzem Sağır, dik başlı, kendine güvenen, hırslı ve görevi için her türlü yolu seçebilecek bir kadındır. Babasının bir suikast sonucu ölümünden sonra, Erzem’de babasının yolundan giderek başarılı bir polis olmuştur. Böylelikle babasının ölümünün ardındaki kişilerin peşine düşerek bütün gerçekleri ortaya çıkarmak istemektedir. Bunun içinde sıradaki hedefi Karun Arslanov’dur. Karun Arslanov, Azeri kökenli bir iş adamıdır. Ancak iş adamı kimliği sadece görünürde öyledir. Ülkeye girdikten ve iki kalpazanın arasına katıldıktan sonra ülkede hatırı sayılır insan kaçakçılığı olmaya başlamıştır. Ve Erzem onu hapse göndermeye kararlıdır. Bunun içinde Erzem ve ekibi, Azerbaycan Bakü’ye giderek operasyona başlayacaklardır. Erzem ve Karun’un Yeşilçam filmlerini aratmayacak şekilde karşılaşmalarından sonra planlar devreye girmiştir. Her geçen gün birbirleriyle daha da yakınlaşan ikili kendilerini bir çıkmazın ortasında bulacaklardır. İntikam için yapılar, ihanetler, yalanlar, aksiyon ve aşk ile etrafınız sarılacak. Erzem babasının katillerini bulabilecek mi? Karun ve Erzem arasında neler olacak? Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Devamı olsaydı da Karun ve Erzem’i biraz daha okusaydım keşke...Bazı olayları tahmin etsem de ortaya çıkan gerçeklerle şoktan şoka girdim. Kurgu her sayfada daha da açılarak ilerledi ve bir süre sonra sayfalar nasıl bitti anlamadım.Erzem benim için hırslı ve görevi için her şeyi yapabilecek aynı zamanda da zor bir karakterdi. Karun’un zekasına ise hayran kaldım. Ve iki karakter bir o kadar benzerken bir o kadar da benzemiyorlardı. İnatçılıkları ve gururları onları bir adım geride durmaya zorlasa bile zaman içerisinde yaşananlar dirençlerini kırmaya yetti.Ayrıca yan karakteri bol bir kitaptı ve ben çok karakterli kitapları ayrıca severim. Bir yandan da onların hikayelerini de merak etmedim değil.Yazardan okuduğum ilk kitaptı ama son olmayacak.Aşk, aksiyon, polisiye ve sırlarla dolu bir kitap arıyorsanız hemen okumalısınız.
Gölgedeki AşkKerime Şimşek · Memphis Yayınları · 202328 okunma