Erdoğan size ne yaptı?
Bugün Marmaray’da AKP yüzünden intihar eden 20 yaşındaki genç kardeşimizin mektubu: “Yoruldum, gençliğimi çaldılar. AKP’ye ve destekleyenlere hakkımı helal etmiyorum.”
Siyaset & Politika
··1 alıntı·
2.563 Gösterim
@veronikq Atatürk görse yüzüne tükürür hdpkk ile bir oldun diye hala ne diyosun komik misin ...engellemis bir de cevabini alsaydın da engelleseydin.bu ülkede her milletten insan yasiyo Suriye Afgan dışında .bunun çözümü Erdoğan da ..sizin gibi en azından HDP ile bir olup ülkeyi terörist yuvasına cevirmicez.dagdaki terörist seni kacirirsa ağlama o zmn . Hizbullahci dediğin Kürt olabilir ama en azından chphdpkk gibi terörist değil.bu ülkede her türlü yeniliği yaptık ama kör olan yine kör. Neyse Veronika sen ölmek işte hdpkk ile ben yaşamak istiyorum Türkiye de .
Akp dört dörtlüktur CHP gibi vasıfsız bir partinin yanında kendi içinde eleştiri tabi yaparsin.CHP dörtte bir bile olmadığı için tâbi ki de vericem bu ülkeyi çakala tilkiye mi emanet edicem yoksa işini bilen milyon tane icraat yapan ama bazı nankorlere yine yaranamayan partiye mi bn nankör değilim .yalancı algıci komedyen bir baskan benim ülkeme yakışmıyor kemal gibi..siz gidin PKK ile el ele olun yüzde yirmi beş ezik oyunuzla başkalarının oyunu dilenci gibi dilendiniz hala da olmadı . akıllı olan Kemale oy atmaya utanır. youtu.be/xp_J1W_rWSk
Batuhan
Yazısına takılanlar var önemli olan o mu cidden bir vatandaşımız mevcut ülke durumundan dolayı İNTİHAR etti ve bunu da yazarak dile getirmiş, insanlar görsün diye paylaşıyorum gençleri ne hale getirdiğinizi... Umudumuzu kaybetmeyelim 2.turda alacağız inanıyorum.
Helalleşmeyeceğiz. Hesaplaşacağız.
Nisa benim buralara gidecek ekonomik özgürlüğümü çaldıktan sonra ne yapayım yapılmasını? Lavasin arasına koyup yiyeyim mi?
Batuhan
twitter.com/baselkanir/stat... İntihar eden kızın arkadaşından gelen mesajlar.