İYİ BİR ENERJİ YAYIP SONRA ……..
“Sevgi dolu bir şey yapıp olumlu enerji yaydığınızda mutlu hissedersiniz. İnsanlar birbirlerine bu şekilde bağlıdır. Öyleyse karmanın hedefieğer gerçekten bir hedefi varsaiyi bir enerji almak için iyi bir enerji yaymak değildir. Karmanın hedefi iyi bir enerji yayıp hayatınızla ilgili olumlu düşünmektir. İşin püf noktası bu. İşte bu sebeple, gerçek devrim kişisel devrimdir.” ( Tom Shadyac ; sinema yönetmeni)
Sayfa 120 - ARTEMİS YAYINLARI, 2. Basım, 2019, Çeviren: Beril Tüccarbaşıoğlu Uğur
Gnosei Seauton
Birlikte okunabilecek bir alıntı/m: “Kendinizi üçüncü evrensel yasanın [Saf Arzu Yasası] gücüyle düzenleyebilmeniz için niyetiniz çıkara yönelik olmamalı, korkuya ya da umutsuzluğa dayanmamalı, saf olmalıdır. Başka bir deyişle… “( #168581095 ) .
Gnosei Seauton
Birlikte okunabilecek bir alıntı/m: #223444714 .
Gnosei Seauton
Karşılık beklemeden iyi ve güzel bir şekilde haraket etmek ve sonra da dikkatini yine kendi hayatına vermek çok güzeldir evet… Bu sayede beklentilerimiz de bizi bulup meşgul edemez… Bırak yaydığın iyi enerjinin sonuçları (sen kendi hayatınla ilgilenirken) kendiliğinden bulsun seni… Bu konuda müdahaleye hemen hiç gerek yoktur esasında, çok çok az bu sürece müdahale etmemiz gerekir… Diye düşündüm, düşünüyorum. .
Gnosei Seauton
Birlikte okunabilecek bir alıntı/m: #171960498 Ve; #247697348 .