···Okunma: 18 Mayıs 2023 20:10 Merhaba arkadaşlar! Bugün size #latahzen adlı bir eser ile geldim.
Ruha dokunan ve oldukça manevi değer barındıran bir eserin içeriğinden sizlere bahsedeceğim. Öyle güzel detaylar var ki, iyi ki okudum diyeceğiniz eserler arasına dahil edeceksiniz.
Eser de iyiliğin iyilik, kötülüğün de kötülük ile son bulduğunu vurgularken niyetimizin nasıl önemli olduğunu da hatırlatmış. Bizler karşımızda duranlar ne yapmış, neler yapıyor diye düşüneceğimize ben ne yapıyorum, ne yapmalıyım diye düşünmemiz gerektiğini kulağımıza fısıldıyor. Sürekli iyi niyet barındırıp, güzel olanı yapmamız için bizi teşvik etmektedir.
Bazen hayata hep kötü ve olumsuz yönünden bakarız, oysa ki güzel bakan ve güzel düşünene elbette o güzelliği kavuşacaktır. Bizler buna inanıp kötü olan her şeyden uzak duralım, duralım ki hayat bize en güzel hali ile gelsin.
#alıntılar ;
Sen hangi yapamazsından bahsediyorsun, defalarca cenazemi tek başıma kaldırdım.
Saygı görmek istiyorsan başkalarının sana yaptığı saygısızlığı değil, kendilerini yok saymalısın. Kendine saygılı davranmak, bu ince çizgiden sonra sınırları temize çeker.
Tepkisiz davranmak çok büyük bir cevaptır. Anlayana da…. Anlamayana da…
Yarım bıraktığımız hayalleri şimdi kim yaşatacak? Ne güzel düşlerimiz vardı. Hangimiz onlara sahip çıkacak? Söylesene, yarım kalanları şimdi kim tamamlayacak?
Para güçtür, evet ama akıl, gücü ne zaman kullanman gerektiğini bilmektir.
@olimposyayinlari @mustafaozkan_1983
#leylanınkitapütopyası