2023 41. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2023 22:31
Kestra büyü sahibi olduktan sonra loelle ile simondan ayrılmışlardı çünkü halderianlar kestrayi yozlastigi için Simon bilincsizken surmuslerdi.Loelle bunu fırsat bularak kestrayi lanetli ormanda sokarak krada sıkışıp kalmasına neden oluyor.Burada joth ile tanışıyor ve ikisi büyü güçlerini artırmak ve lord endricki öldürebilmek için baglaniyorlar.Herseyde burada kopuyor sanırım.Kestra her yozlaşmaya içine çektiğinde daha fazla güçlenip daha fazla yozlasiyor.Ve kendini kaybediyor.Loelle ve jothunda kendi planları var tabiki. Bağlandıktan sonra kestra lord endricki öldürüyor.Ki bence çok kolay bir şekilde bunu yaptı.Sonrasinda ise joth ile savasmasini okuyoruz çünkü her ikiside kızıl tahtı kendisine istiyor.Joth yozlaşmaya kabullenmisken kestra karşı koyduğu için daha bilincli ve seçimlerinde daha akıllıca karar verebiliyor bu yüzden. Yozlaşmanın yok olması için ölmek zorunda olmak mantikliydi ancak başka bir büyüyle canlanma kısmı bozmuş bence. Kestra yine ne yaaprsa yapsın kullanıldı yargılandı.En sinirimi bozan buydu vasilolan olarak öldürebilecek tek kişi o ,ancak o öldürünce sne yozlastin öleceksin artık diye avlanması aşırı sinir bozucuydu hakettiği saygıyı en sonda gösterdiler ancak oda karın doyurmuyor bence. Güzeldi daha güzel olabilirdi tabi ancak okunabilir.
Edebiyat & Roman
Savaşçının LanetiJennifer A. Nielsen · Yabancı Yayınları · 2021195 okunma