Kitap yorumum
2024 59. kitabı
Okunma: 08 Haziran 2024 00:00
AŞK ÖLMEZ Aşk Ölmez kitabının yorumuyla sizlerleyim. Aşka dair öykülerin anlatıldığı insanın yüreğine işleyen satırlarla dolu harika bir okumaydı. 11 aşk öyküsü her öykünün kendine has bir doğası vardı . Aşk Ölmez; Çünkü aşk ölümsüzdür. Akıcı dili ve anlatımıyla etkili bir kurgusu vardı. Okuyan herkes öykülerden kendine bir pay çıkaracağını düşünüyorum. Hem manevi yönü hem de beşeri olan bir okumaydı benim için. Kitapla kalın dostlar #kitaptanalıntılar "Ah gönül ah! Yediğin darbelere bak, bu da mı sana yetmiyor ? Hatalar mı çabuk işlenir deftere, tövbeler mi Rabbin katında. Cevaplaması zor, lakin bu kafa yoran biri hüsrandadır şüphesiz." Hasan Reyhanoğlu, Mürşid "Ey huzura kavuşmuş insan! Var git, dön Rabbine, sen Rabbinden razı, Rabbin senden razı. Var git has kullarımın arasına, var git cennetime." Fecr Suresi 27-30 "Onlardan intikam almak için kendini içkiye verme kararı aldım... İçtikçe kendime acımağa başladım. Son zamanlarda kendime doğru dürüst acımaz olmuştum..." Oğuz Atay, Korkuyu Beklerken @hsnreyhanoglu @artemisyayınlari Leyla Şeker #leylaninkitapütopyasi #maskitapligii #erdeminkitapligii
Hikaye-Öykü
Aşk ÖlmezHasan Reyhanoğlu · Artemis Yayınları · 202223 okunma