Ben hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun inşallah
1.031 Gösterim
Knk bak ben sizin ülkeyle ilgili pek birsey bilmiyorum ama mantıken Erdoğan olmayacaksa Kıliçdaroğlu olacak Kilicdaroglu da bildiğim kadarıyla Fetö'yü(?) destekliyor ülkenin başına o adam geçse hepten sicacaksiniz en mantıklısı Erdoğan
Önceki 10 yanıtı göster
taeshi
taeshi
seninki, benimle aynı fikirde olan biri bulmama sevindim
26 yanıtı göster
Neden böyle bir paylaşım yapma gereği duyuyorsunuz buradan. Burası bir kitap programı. Kitap dışında her şey atılmaya başladı kusura bakmayın ama rahatsız ediyor.
Bu yorum görüntülenemiyor
Ya allah aşkına çok biliyor gibi muhalefet olmayın herşeye, devlet hakkında bilinmeyen şeyler var ,kolay mı adamın ülkeyi yönetmesi ,artıları ağır basıyor ayrıca bence desteklemekte haklı
@fatiheken Allah için ne dio bu
4 yanıtı göster
Beritan şaşırma bu ülkede siyasetten anlaşılan tek bir düşünce var o da ben bu işten zararı en aza indirgeyerek nasıl sıyrılabilirim veya işte benim bu işten çıkarım ne olur. Abi Amerika'ya bakıyorum adamların yönetim şekli şu; bir yönetici sadece 2 dönem başta kalabilir, sonra o yönetici bi daha başa geçemez. Adamlar tabi gelişir. E bizim gibi ülkelerde bi yönetici yıllarca yönetici olarak kalabiliyor dolayısıyla milletimizin kafasında söyle bi düşünce ortaya çıkıyor: İşte yıllardır yönetiyor, emek vermiş vs. Bu tür düşünceler değişmediği sürece bu ülke ne değişebilir ne de gelişebilir.
Ben onca dayıya yavşadım CHP ye oy versinler diye
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor