Senag

@Senagl
2023 26. kitabı
Merhaba! Kitabı beğendim. Kitabın en başında, yazarın belirttiği uyarılar sebebiyle kitaba hazırlıklı başladım ve bundan mıdır bilmem, beni hiç rahatsız etmedi. Hatta uyarılar sebebiyle sanırım daha uçuk bir şeyler beklemiştim. Yazarın dili de gayet anlaşılır, yormayan ve sıkmayan şekildeydi. Kitap, neşeli, hayata iyi tarafından bakan ve iyilik dolu kızımız Anna ile abisinin yakın arkadaşı; soğuk, tepkisiz, zengin ve oldukça akıllı Alex arasında yaşananları anlatıyor. Josh, başka bir şehre giderken arkadaşı Alex'den kardeşine gözkulak olmasını istiyor ve Alex, bunu büyük bir görev ediniyor. Bu durumda yakınlaşan ve birbirlerine farklı başlayan ikilinin, tutku dolu ve duygulara açık ilişkisine doğru evrilirken ortaya çıkan bazı gerçeklerle Anna ve kısmen Alex için hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Zorlu, intikam dolu geçmiş, bugüne hasarlar bırakırken ikilinin duyguları bunu anlatabilecek kadar güçlü mü? bunu okuyoruz. Anna karakterini sevdim. Arkadaşlarının farklı farklı kişilikleriyle onun yanında olmasını okumakta keyifliydi. Alex söz konusu olduğunda okuduğumuz başka kitaplara nazaran da gayet kendi kriterlerini korudu. Alex ise kesinlikle kendi karakterinin hakkını veren biri. İkisinin arasındaki çekimi okumak çok iyidi, ilişkileri kendi boyutunda gayet güzeldi. Kitap konusunda sadece bir konuda çekimserim, o da işlenen intikam olayının en önemli kısmı açığa çıktığında çok alelade bir şeymiş gibi gösterildi. Daha çarpıcı bir şekilde karşıma çıkarılmasını isterdim. Bunun dışında Anna'nın ailesi konusunda ortaya çıkan şeyler, Alex konusunda ortaya çıkan şeylere nazaran beni daha fazla rahatsız etti. Tüm bunları bir tarafa bırakırsak Anna güçlü karakterini kitabın son sayfalarına yakın arşa çıkardı, diyebilirim. Kısacası kitabı beğendim ama vaovvvv değildi.
Çarpık AşkAna Huang · Martı Yayınları · 20234,941 okunma