#HasanSarac ın kaleme aldığı #ZamanGezginleri serisinin ikinci kitabı #Miranda ile zaman yolculuğumuza devam ediyoruz.
İlk kitapta 2009 yılına devre ziyareti yapan Sibel, Kerim ile tanışıp görevini tamamlayarak istemese de kendi zaman dilimine geri dönmüştür. Kerim ise Sibel'in yokluğu ile mücadele etmektedir. Tam hayatını tekrar düzene sokmuşken bir gün kendisine gönderilen sarı zarfın içinden çıkan bir bebek resmi onu yine çıkmazlara sürükler. Arkasında Miranda yazan bu bebek Sibel ile Kerim' in kopyası gibidir.
Kerim kendi zaman diliminde Sibel'in peşine düşerken Sibel de gelecekte arkadaşı Susan ile doğal yolla hamile kaldığı için Yeni Dünya yöneticilerinin dikkatini çeker. Burada bir sistem vardır ve insanlar 120 yaşına gelince özel bir iksir içerek yerini yeni klonlanan bebeğe bırakır. Yeni Dünya sisteminde bir ilk olacak olan Sibel ve Susan' ın bebekleri herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Onları destekleyenler olduğu kadar düzeni bozmalarından endişe edenler de vardır. Bu durumdan rahatsız olan bazı üst düzey yöneticiler bu bebekler için başka planlar yaparlar.
Bir yandan geçmiş zamanda Kerim ile Sibel'i ararken, bir yandan da Sibel ile gelecekte Yeni Dünya düzenini öğrenip onun bebeğini nasıl kurtaracağını merak ediyorsanız Zaman Gezginleri serisine göz atmalısınız.
️
@hasansarac1951