·407 syf.····Okunma: 23 Mayıs 2023 19:41 Sahaftan aldım aldım bir tane eve geldim bin tane
Ender rastlanan bir durum ile karşı karşıyayız eyyy okurlar. Zira kadın karakteri erkek karakterden daha çok sevdim.
Sosyetik milyarder Brianna Worthington, gerçek dünyaya karışmak için yardım kuruluşu Medic SOS'den bir davet alır. Bu davete epeyce şaşırır ama fırsatı değerlendirip afet bölgesine doğru zorlu bir yolculuğa çıkar.
Eski askeri doktor oMitch McBride, Medic SOS'in başhekimidir. Tek çabası afet bölgesindeki insanlara yardım etmekken bir anda patronun kızına bakıcılık yaparken bulur kendisini. Asık suratı, asabi halleriyle sosyete güzeline hayatı zindan etmeye yemin etmiş olabilir ama kızımızı epey hafife alıyor.
Brianna ne istediğini en başından beri biliyor; Tek kelimeyle Mitch!
Mitch ise son sayfaya kadar ne istediğini asla bilmiyor. Fakir erkek zengin kız psikolojisinin üstüne bir de benim geçmişim sana uygun değillerle sürdürdü kitabı. Ne gerek var yahu sev gitsin işte
Romantik dünyamıza "yaşasın biz kadınlar" demenin haklı mutluluğunu yaşıyorum.
Kitap epey eski olduğundan bulabilir misiniz bilemem ama sahaflarda bulursanız mutlaka alın
OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle