2023 44. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2023 11:45
Kitabın çok sevdiğim ama sevmediğim noktaları da oldu. Konu olarak çok güzel işlenmiş ama ben kitabın içerisine girerken biraz zorlandım. Bir süre sonra artık kızların kıskançlık girişimleri abartıya kaçtı özellikle Via. O kadar sinsiliği nasıl kimse farketmiyor anlamış değilim. Olaylar aslında akıcıydı çok fazla şey oldu kitabın içerisinde ama bazı yerler kuşkusuz abartıydı. Ama bu ikinci kitabı merak etmememe engel değil. Ama kitabın verdiği ders ve mesajlar çok güzeldi. Daria’nın gerçekten babasına ve arkadaşlarına hayran kaldım kesinlikle favori karakterim babası oldu. Daria daha 14 yaşındayken balerin de kendisinden daha iyi olan Via’yı kıskanır ve ona balerin akademisinden gelen mektubu alır aklında ilk önce onu yok etmek yoktur ama bir anda Penn çıkagelir ve o mektubun içerisinden yazılan her şeyden habersiz şekilde Daria’yı üzdüğü İçin o mektubu yırtar. Tek sorun o mektup Penn’ın kardeşi Via’nın geleceği olduğundan habersizdir. Daria, annesi Via ile daha çok ilgilendiği için aralarındaki ilgiyi kıskanır bu sürekli böyle gider çünkü kendisini hep yetersiz görür. Annesinin istem dışı davranışları da buna tuz biber olur. Via annesinin istediği o kızdır. Ve onları her gün öyle samimi görmek onun hayatını kimsenin farkında olmadan mahvedeceğinden habersizdir. Via ve Penn ikiz kardeşler. Via evden kaçmak zorunda kalınca Penn onu bulamaz ve dört yıl boyunca onu arar ama sonunda artık onun öldüğünü dahi düşünür kız kardeşinin kabul mektubunu kendi elleriyle yok etmiştir. Bu da onu artık Daria’ya karşı bir düşman yapmıştır. Bunun intikamını alacaktır. Ama beklenmek olaylar yüzünden kendisini artık Daria ile aynı evde yaşarken bulmuştur. Bu da intikam işini kolaylaştıracaktır. Ama kalbine da karşı koyamayacaktır. Daha sonra Daria’nın ailesi Via’yı bulacak ve herkesin sırları açığa çıkarken en çok Daria bu konu da darbe alacaktır. Çünkü gerçekten tükenmiştir. Peki Penn ile onları basıp bir son bekliyordu ?
Serseri PrensL. J. Shen · Olimpos Yayınları · 2022607 okunma