·360 syf.····Okunma: 26 Mayıs 2023 19:08 “Dokunduğum herkes,” diye fısıldadı Ölüm, “ölür.” Diğer elini aniden Signa’nın yanağına bastırdı ve o kadar ağır bir iç çekti ki Signa’nın tüm vücudu ısındı. “Sen hariç, Signa Farrow. Sana dokunduğumda, seni hissediyorum. Senin üzerinde güçlerimin etkisi yok.”
Selam! Gotik eserleri sever misiniz? Sevmiyorsanız da sorun değil, kitabın gizem yönü de ağır basıyor
Farrow ailesi o dönemin en zengin ve sosyetik ailesiydi. O gün düzenledikleri bir partide, Ölüm hepsine uğradı. Signa Farrow henüz beşikteydi, ölen ruhların hepsine veda etti. Evdeki herkesin ölmesi gerekirken Ölüm, Signa’yı bağışladı. O günden sonra da kızın peşinden hiç ayrılmadı. Signa gittiği her yerde, her insana ölümü getirdi ve cadı olduğu söylendi. Dünyada kalan son akrabası Elijah, onu yanına çağırdı. Daha oraya gelmeden karısı Lillian dünyadan göçüp gitti. Signa, kendisiyle bağdaşmasın diye Ölüm’ü bıçaklamayı denedi. Ölüm buna kahkahalarla güldü.
Of öncelikle neden böğürtlen emojisi yok yani kitap belladonna böğürtleniyle ilgili ama ben yaban mersini koyuyorum (kimsenin emojisine herkes karışamaz) Kitabın bana hissettirdiği aura The Sandman dizisi gibi, Signa da Harry Potter’daki Luna fakat biraz daha heyecanlı olanı tabi İlk başta gotik bir hava vardı sonradan bu birden gizem/hafif polisiye türüne döndü yine de havası bozulmadı. Kitapta bazı şeyleri daha net okumak isterdim Devam kitabı gelince gözümü kırpmadan alacağım
“Bu kimsenin takmaya cesaret edemeyeceği kadar ürkütücü bir maskeydi. Neredeyse şeytani bir sertlikteydi ve kafatasının tabanından spiral şeklinde çıkan iki uzun boynuzu vardı. Etkileyici bir şekilde uzun boylu ve yapılı biriydi. Yürümeye başladığında insanlar onun geçmesi için iki yana çekildi. Signa’nın önünde durmak için zemini geçerken kimseye bakmadı, ona elini uzattığında tek kelime bile etmedi. “Merhaba, Küçük Kuş. Dans etmek ister misin?”