Zeka Sorusu - En çok beğenilen yorum kiminki olacak?
Boş bir dünya haritası var elinizde. Tüm devletler sıfırdan kurulacak. Siz de bir ülke kuracaksınız. Ülkenizi hangi bölgeye (ülkeye) kurardınız? Ve neden? :) (Bol katılım bekliyorummm.)
Kutup ikliminde , ekvator ikliminde olmamalı, denize kıyısı olmalı dönenceler olayi var bide e elimiz değmişken Kuzey y. küre olsun eski oluşum kıtalarda olsun(depremler ve yer altı zenginlikleri için ayrıca toprak yapılarını bilmiyoruz siz mantık sorusu değil coğrafya bilgisi sormuşsunuz efendim ama yine de havasına suyuna taşına toprağına bin can feda yurduma
Korkmaz♘
Coğrafya da lazım tarih de lazım ama o da yetmez bence çok iyi yorumlamak lazım. O yüzden tam bir zeka sorusu :) Tabi tarihteki olayların da aynı şekilde ilerlemeyeceği de bir gerçek.
Şöyle ekvatora yakın bir yerlerde bol yağmurlu sıcak çeşit çeşit egzotik ağaçlar olan yüzölçümü de en fazla bizim Konya kadar olan küçük bir ülke kurulabilir.. deniz ticaretiyle geçinelim bir de kitaplar ücretsiz olsun 😅
BiolricBiolric 🥺🙏
Ülkemi Norveç, İsveç ve Danimarka gibi ülkeleri kapsayan İskandinavya'da kurardım. Çarpıcı manzaralar, sürdürülebilir uygulamalar ve eğitim ve sağlık hizmetlerine güçlü bir odaklanma ile İskandinavya, doğal güzellik, ekonomik potansiyel, kültürel çeşitlilik ve siyasi istikrar dengesi sunar. İnsanların yüksek bir yaşam kalitesinin tadını çıkarabilecekleri ve küresel ilerlemelere katkıda bulunabilecekleri çevresel sürdürülebilirliğe, sosyal refaha ve kapsayıcılığa değer veren bir ulus olacaktır.
Korkmaz♘
@caucasianman7 This is good for you. So I am happy :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Zamanında Osmanlıya ait olan tüm topraklara talibim desem abartmış olur muyum... (Kararsız bir Terazinin karar ver(eme)me dramı)
Korkmaz♘
Olur olur baya geniş bi coğrafya istiyorsun ama olsun napalim :D
2 dk dır haritaya bakıyorum ve iklim yüzünden bir türlü seçemedim)))Doğasının güzelliği yüzünden Kanada ola bilir (ilk aklıma o geldi)Şimdi sıfırdan kurulucaksa teknolojisi yok demektir eğer olsaydı kesinlikle Güney Kore derdim.
Korkmaz♘
DilemmaDilemma Hee o yönden diyorsunuz. Teknolojisi iyi başka ülkeler de var aslında. Ama duygusal bir bağ da varsa güzel :)