Sözde Özne
2023 31. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2023 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere kalemi ile ilk defa tanıştığım sevgili yazarımız @goksentugay'ın kitabı #sözdeözne yorumu ile geldim ⁖Hikayemizin kahramanı Masum, iyi niyetli içine kapanık olan biri ve arkadaşı Dinçer ile aynı şirkette çalışmaktadırlar. Dinçer bir gün bir toplantı öncesinde hiç beklenmedik bir anda herkesin gözünün önünde camdan atlayarak intihar girişiminde bulunur ve kimse ne olduğunu anlayamaz. Arkadaşının neden böyle bir şey yaptığını anlayamayan Masum bu işin peşine düşer ve araştırmaya başlasa da her şey bir çıkmaza girer. Arkadaşı komada iken Masum'a, yüzünü bir yerden tanıdığı ama ne yaparsa yapsın bir türlü hatırlamadığı Serkan tarafından bir dosya verilir. Bu dosyada Dinçer'in yazdığı ilginç olayların anlatıldığı bir takım notlar vardır. ⁖Masum kendini nasıl bir olayın içinde bulacak? ⁖Serkan kim ve olaylarla nasıl bir ilişkisi var? ⁖İntiharın sebebi neydi? ⁖Karakterlerin kendi aralarında yaptığı sohbetlerde anlatılan kısa hikayeler ilgi çekici ve bilgi verici olmuş. ⁖Olay örgüsü, kurgusu, anlatımı sizi resmen içine çekip kitaba bağlıyor ve bittiğini bile anlayamıyorsun. ⁖Kitap bittiğinde ''ohaaaaaa bu da neydi böyle'' dediğim etkisinden bir süre çıkamadığım doğrudur. Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ Sözde Özne Göksen Togay
Edebiyat & Roman
Sözde ÖzneGöksen Togay · İkinci Adam Yayınları · 202418 okunma