Yolun Başı
2023 7. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2023 14:29
Kitabın adı gibi Ali Lidar ile tanıştığım ilk kitap olarak kayda almak istiyorum. Sosyal medyadan takip ettiğim ve bazı olaylara verdiği tepkileri, tiye almalarını sevdiğim bir yazar :)) Şiir kitabını okurken işin acemisi olduğum için belki Didem Madak havası aldım. (Çok şiirlerle haşır neşir değilim, olmaya çalışıyoruz efenim ) Dilini, üslubunu, akışı sevdim. Şiirler arasında yaıın bir arkadaşınızla bir sohbet dinlermiş havası hakim. Aslında bu samimiyet aa yazar bizden biri duygusu hakim oluyor :) Ama bütün kitaplarını okuyup yemeğin lezzetine değil el lazzetini tanımaya çalışacağım bir yazar. Herkese iyi okumalar. Yeni kitabını daha da merak ediyorum. “Kendimden başka herkese tahammül ediyorum bazen Kendimle beraber herkesten nefret etmeme rağmen...” sonra dünya beni kustu iflah olmam bu gidişle Yanılmışım öyle olmadığında ısrar etmiştim oysa daha mühim şeyler varmış hayli geç farkına vardığım aşk yerini kalp ağrısına bıraktığında anladım yanılmak üzere kuruluymuş meğer dünya ağrımak kaydıyla dolaşıyor damarda kan Ne yazık geçti artık benden hayaller çağı ilk akı fark ettiğim ayna çoktan kırıldı elini vicdanına koy da cevap ver insanın saç dipleri ağrır mı? annemin eskise de atmaya kıyamayıp tavan arasına kaldırdığı eşyalar gibiyim tek farkla onların yüzü hep güneşe dönük benimse odam zemin katında ölüm fikri en büyük ego terbiyecisidir ölümün olduğu yerde öfke hükmünü yitirir. Yolun Başı Ali Lidar
Yolun BaşıAli Lidar · İthaki Yayınları · 20163,090 okunma