Gerçekten baya güzeldi , beğendim . Herkes aşırı övüyordu , o kadar waaov bir kitap değildi ama yine de çok güzeldi . Tavsiye ederim . Röportaj tarzı olması başta gözümü korkuttu , sevmem zannettim ama cidden çok sürükleyiciydi . Karakterlerin hepsi iyi yazılmıştı , hayattan gibi , yapmacık değildi. Bütün karakterlere sinirlendiğim yerler de , desteklediğim yerler de oldu . Bütün hatalarına rağmen Daisy'i de Billy'i de sevdim. Ama Camila ve Warren favori karakterim oldu.
! Buradan sonrası spoiler olabilir !
Billy'nin bağımlılığını bırakamayacağını sanmıştım ama ailesi için bırakabilmesi çok güzeldi . Billy'e tüm kitap boyunca çok fazla sinirlendim. Hamile karısını aldatması falan korkunçtu. Bide evli olmasına rağmen ne kadar bişey yaşamamış olsalar da Daisy ile olan çekimi hiç hoş değil aksine mide bulandırıcıydı. Sonra grubu sahiplenmesi , diğerlerinin fikirlerini tamamen yok sayması ... Bir de kardeşinin O'na en çok ihtiyaç duyduğu an umursamamasına sinir oldum . Aşırı kırıcıydı.
Graham ve Karen'ın sonuna mutluyum , ikisi de mutlu çünkü , hiç üzülmedim .
Eddie ... Hiç bir şey söyleyemem hakkında . Haklı olduğu yerler vardı tamam ama çok sinir bozucu bir karakterdi.
Pete bana kalırsa biraz silik bir karakterdi , pek konusu geçmedi .
Warren'ı baya sevdim , onunla ilgili sevmediğim hiç bir şey olmadı . 10/10 karakterdi .
Daisy ... Bağımlılığını bırakıp hayatına odaklanmasına çok sevindim. Grubun dağıldığına ne kadar üzülsem de olması gereken buydu. Devam edemezlerdi o noktadan sonra .
Son olarak Camila'ya gelecek olursam mükemmeldi . Billy'i bırakmadığına kızmıştım ama iyi ki de bırakmamış . Herkesin hayatını düzeltti . Kıskanç olmaması çok iyiydi. Daisy 'i sevmesi çok güzeldi .
Sonuç olarak kitabı gerçekten beğendim . İçinde bulunduğu dönemi çok iyi anlatmış yazar , aynı evelyn hugo'nun yedi kocası'nda olduğu gibi..
Daisy Jones ve The SixTaylor Jenkins Reid