Puan vermedi·352 syf.····Okunma: 03 Mayıs 2023 00:00 Kiralik Eş // Christine Bell
#christinebell
@nemesiskitap
Merhabalaaarr nasılsınız bakalım?Ben size bugün romantik bir kitapla geldim.Akıcı bir kitap olmasıyla birlikte klasik bir konu işlenmiş.Bence romantik komedi tarzında film olabilir.
Lindy kardeşleriyle daha önce açtığı işten kalan borçlarına birde ev kredisi eklenince çıkmaza girmiştir. İş ilanları için de gazetede gördüğü bir ilan dikkatini çekmiştir ve bunun için görüşme kararı alır.Görüşme günü Lindydinin morali bozuktur ve görüşme yapacağını unutur. Owen onun evine iş görüşmesi için geldiğini söylediğinde aklına gelir. Morali bozuk olduğu için vazgeçmek ister.Fakat daha sonra mecbur olduğu için kabul eder.Owen'ı içeri aldıktan sonra görüşme sonucunda Owen'la 3 haftalığına evliymiş gibi rol yapacak ve 3 haftanın sonunda 20.000 dolar alacaktır. Lindyinin kabul etmesiyle Owen Lindy'ye gidecekleri yerler hakkında bilgiler verir.Daha sonra Owen Lindy için gidecekleri yere uygun olarak kıyafetler,ayakkabılar,takılar ve bakım gibi her şeyi hazırlatır.
Artık herşey hazırdır.Her ikiside gidecekleri tatilköyüne yola koyulurlar.Owen tüm bu işi kızkardeşi için yapıyor.Çünkü bu yerin işletmesini yapan adam kardeşine çok acı çektirmiştir.Tatil köyüne geldiklerinde herşey normal başlamışken zaman ilerledikçe olaylar değişmeye başlar.Ama bunlar yaşanırken her ikisinin arasındaki durumda değişmeye başlamıştır.İyice bazı şeyler kontrol edilemez hale gelmeye başlamıştır.
Acaba sizce neler olmustur?
Her ikisi neler yaşamışlardır?