For Hire Serisi 1

Orijinal Adı:
Wife for Hire
Sıralamalar

2022 19. kitabı
Klasik sahte evlilik konulu, içinde bolca klişe ve şapşalllık bulunduran ama yine de bunlara rağmen severek okuduğum bir kitap oldu :) Eğer kafa dağıtmalık çerez bir kitap arıyorsanız bakabilirsiniz.
2020 212. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2020 17:15
Konusu cok klasikti . Zengin ve yakisikli erkek, kızkardeşinin öcünü almak için sahte bir eş e ihtiyacı var. Kızımız güzel,doğal ve maddi olarak zor durumda . Ve aralarındaki iş anlaşması aşk a dönüşüyor.
2018 401. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2018 15:36
Romantik bir kitap. Kitabın adından da anlaşıldığı gibi Lindy gazete gördüğü bir ilana başvurur ve iş 3 haftalık eş rolü oynamadır. Rol gerçeğe dönüşecek midir acaba? Tabi ki ... Kitabın sonunu tahmin ettiğiniz için yazdım. Kitap gerçekten eğlenceli ve romantiktir. Okumanı öneririm. Bu tarz sevenler için
2017 1. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2017 00:00
İsminden de anlaşılacağı üzere, anlaşmalı bir evlilik öyküsü anlatılıyor. Yazar okuyucuya kitabın finalinin nereye gideceğini daha en baştan tahmin ettiriyor. Akıcı bir dille yazılmış, diyalogların fazlaca olduğu, kahve eşlikçisi kafa dağıtmalık bir romantik komedi.
2017 75. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2017 04:57
Kiralık eş'te yazar sizi pazar sineması tadında bir romanla karşılıyor. Elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Kitap keşke bitmese hissi uyandıran, sürükleyici, romantik komedi.
2016 123. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2016 00:00
Adından da anlaşılacağı üzre birinin birinden, bir süreliğine eşi gibi görünmesi için yaptığı teklifi konu alıyor kitap. Klasik bir ilerleyişi, tatlı bir kurgusu, tatlı karakterleri var. Bildiğim kadarıyla serisinin ilk kitabı. Bu kitabı da sanırım CNR kitap fuarından almıştım. Anca sıra geldi. Başlarda komikti, güldürdü ama ilerleyince mizahı kayboldu. Kaybolmasaydı beni daha memnun ederdi ama kısmet işte. Puntosu büyük, bir kaç saate bitirebileceğiniz türden kısacası.
2015 19. kitabı
Harika bir romantik komedi. Bir çırpıda okunabilen ve en önemlisi de insanın kafasını dağıtan dinlendirici bir konu. Zevkle ve gülümseyerek okudum.
2018 751. kitabı
Sonunu tahmin etseniz de okurken keyif alıyorsunuz. Fazla bir şey beklemeden zaman geçirmek istiyorsanız tam size göre. Zaman zaman aşk romanları okumak duygularımızı canlandırıyor.
2023 8. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2023 00:00
Kiralik Eş // Christine Bell #christinebell @nemesiskitap Merhabalaaarr nasılsınız bakalım?Ben size bugün romantik bir kitapla geldim.Akıcı bir kitap olmasıyla birlikte klasik bir konu işlenmiş.Bence romantik komedi tarzında film olabilir. Lindy kardeşleriyle daha önce açtığı işten kalan borçlarına birde ev kredisi eklenince çıkmaza girmiştir. İş ilanları için de gazetede gördüğü bir ilan dikkatini çekmiştir ve bunun için görüşme kararı alır.Görüşme günü Lindydinin morali bozuktur ve görüşme yapacağını unutur. Owen onun evine iş görüşmesi için geldiğini söylediğinde aklına gelir. Morali bozuk olduğu için vazgeçmek ister.Fakat daha sonra mecbur olduğu için kabul eder.Owen'ı içeri aldıktan sonra görüşme sonucunda Owen'la 3 haftalığına evliymiş gibi rol yapacak ve 3 haftanın sonunda 20.000 dolar alacaktır. Lindyinin kabul etmesiyle Owen Lindy'ye gidecekleri yerler hakkında bilgiler verir.Daha sonra Owen Lindy için gidecekleri yere uygun olarak kıyafetler,ayakkabılar,takılar ve bakım gibi her şeyi hazırlatır. Artık herşey hazırdır.Her ikiside gidecekleri tatilköyüne yola koyulurlar.Owen tüm bu işi kızkardeşi için yapıyor.Çünkü bu yerin işletmesini yapan adam kardeşine çok acı çektirmiştir.Tatil köyüne geldiklerinde herşey normal başlamışken zaman ilerledikçe olaylar değişmeye başlar.Ama bunlar yaşanırken her ikisinin arasındaki durumda değişmeye başlamıştır.İyice bazı şeyler kontrol edilemez hale gelmeye başlamıştır. Acaba sizce neler olmustur? Her ikisi neler yaşamışlardır?
1000k
2014 37. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2014 00:00
Normalde günümüzde geçen aşk romanlarını pek okumam. Yayın evinin kitabın reklamını yaptığını ve internet üzerinden yapılan olumlu yorumları görünce bir şansımı deneyim dedim bu kitap için. Kitapta en sevdiğim yön çiftimizin gayet uyum içinde olmasıydı son zamanlarda başta birbirinden nefret eden veya bir türlü anlaşamayan çiftlerle alakalı o kadar fazla kitap var ki ister istemez siz de onları okuyorsunuz. Bu kitap bu yönden ilaç gibi geldi. Ayrıca baş karakterlerimiz tek başlarına da ayrı bir sevimliler. Kurgusu da gayet güzeldi bir çok kişinin dediği gibi tam kafa dağıtmalık. Alın okuyun derim ben.

Christine BellYazar · 5 kitap
Chloe Cole ve Christine Gael mahlaslarıyla da yazmıştır. Eşi, dört oğlu ve iki köpeğiyle birlikte Pennsylvania, ABD'de yaşamaktadır. Kendine ayırabildiği her anı genç yetişkin romanlarından poker teorisiyle ilgili kitaplara kadar eline ne geçerse okuyarak geçirmektedir. Romantik komedileriyle USA Today Bestseller listesine girmiştir. Yazmak onun tutkusu ama başka bir meslek seçmesi gerekseydi, korsan ya da ninja gibi bir şey olabilirdi. Eğlenceli ve macera dolu aşk hikayeleri yazmayı seviyor.