Peki hiç burçlarınızın karanlık yönlerini düşündünüz mü?
Mesela ben oğlak burcuyum. Bunlarda karanlık yönlerimiz; Kötümser, fırsatçı, aşırı kuşkucu, ince alaycı, amaca erişmek için önüne geleni devirmeye hazır, sonucun süreci gerekçelediğine inanan.
Burçlara pek inanmıyorum ama takvime göre.. Başak burcuyum, yükselen diye birşeyde varmış sanırım.. O da boğa:) Bu da biraz buz gibi, biraz cadı.. çokça çocuk ruhlu bir özlem ediyor galiba..
Aynaya bakmak gibi binevi o halde:) tabiki tanışalım, memnun olurum..
Akrep burcu iğnesini başkasına batırmıyorsa kendisine batırır. Ben genellikle öyle yapıyorum. :/ Ama onun dışında (hani akrebim diye demiyorum :D) net olmamız, sadık olmamız vs. gibi bir çok güzel özelliklerimiz de yok değil. :) Yok yere günahımız alınıyor yoksa. :)
Ben balığım.. Benim karanlık yönlerim sadece kendime. Başkasına bi zararım dokunmaz. Zavallı ben ):
Fazla merhametli, her şeyden kolay etkilenen bir balık burcuyum. Onun dışında mükemmel olduğumu söylememe gerek var mı? :)
Özgür Beden
gerçekten yok. balık burcu mükemmel bir burç
Balık burcunun en kötü özelliği merhameti ya onun dışında mükemmele yakınız :):)
Özgür Beden
gerçekten balık burcu kadını her yönden mükemmel. mümkünse çoğalmaları gerek toplum huzuru için :)