spoiler
Kitabı çok güzel bir şekilde okuyordum ama 100.sayfadan sonra garip bir şeyler fark ettim. Çarpık Aşk kitabının aynısı. Benzerliklerini yazacağım şimdi.
Öncelikle ikisinde de zengin, psikopat, katil ve ultra yakışıklı kaslı baş erkek karakter mevcut. İkisinin de ailesi küçükken ölmüş ve hiç sevmedikleri amcaları tarafından büyütülmüşler. Sadece bu kadar olsaydı tesadüf diyebilirdim ama hayır. Erkek karakter kızla kızın babasından intikam almak için takılıp sonra kıza aşık oluyor. Olmazsa olmaz bu kısım. Kız tabiki de çok sevdiği babasından erkekle tanıştıktan sonra nefret ediyor. Kitaptaki aile yapıları bile birebir aynıydı. Pek bir esinlenme söz konusu değil gibi duruyor. Bu konuda bir yorum yapmak istemesem ve direkt çaldı diyemesem de tesadüf olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum.
Ayrıca baş karakter kız aşırı salak. Çocuk kızı bodruma zincirlemesine rağmen çocukla ilk fırsatta sevişti. Artık kitap kahramanlarına söyleyecek sözüm yok,hepsi mi mal olmak zorunda? Neyse Twisted Love'ın çakmasıydı. Bir beklenti oluşturmayıp öylesine okunabilir.