Never After Serisi #1

Orijinal Adı:
Hooked

2023 7. kitabı
Okunma: 31 Mart 2023 19:42
Öncelikle arkadaşlar kitaba BAYILDIM! gerçekten çok mutluyum. Böyle yüzümde saçma bir gülümseme, az önce okuduklarımdan dolayı da karnımda uçuşan küçük kelebekler var. Kitabı aşırı aşırı beğendim.
Aşk
2023 8. kitabı
Sevmeyi gerçekten çok istediğim bir kitaptı. Gerçi kötü müydü? Asla değildi. Hatta o kadar akıcıydı ki resmen aynı gün içinde bitirdim. Fakat erkek karakterle asla bağ kuramadım. Kaldı ki ben her tip karakteri okumaya çok açık biriyim. Türe göre değerlendiririm, sevmediklerim elbette olur ama hiç bağ kuramadığım olmaz. Ancak James… en basit tabirle benlik bir karakter değildi. Geçmişinde yaşadığı olayları okurken çok üzülsem de, günümüzde yaptıkları bana bir türlü geçmedi. Özellikle de hâlâ ve hâlâ Wendy’ye yaptıklarını affetmedim. Kadın karakterimiz affetse bile ben takılı kaldım. VE bunun sebebi Wendy’yi sevmiş olmam. Masumdu ama bir o kadar da istediği şeyleri almaktan çekinmeyen bir karakterdi. Kardeşiyle yeteri kadar ilgilenmediğini düşündüğüm anları saymazsak, kitabın geneline baktığımda en sevdiğim kişi oydu. O yüzden -bu kısım spoiler- James kızımızı zindana kapattığı an benim için bitti. Yine de çok seveni olacağını düşündüğüm bir kitap. Özellikle serinin ikinci kitabını çıktığı gibi okuyacağım. Yazarın dilini nasıl geliştirdiğini çok merak ediyorum.
BağlıEmily McIntire · Ren Kitap · 2023837 okunma
James... Aşkı meşki bırak da ilk bi psikolojik tedavi al canım
2024 13. kitabı
İlk öncelikle kitap acayip hızlı biten bi kitap rs de falansanız kesinlikle öneririm. Baya akıcıydı ve bölümler de kısa yine de okurken bana çok bişi hissettirmedi. Yani karakterler arasında bi kimya fln oluşturmaya çalışmış yazar ama bana geçmedi maalesef. Bi kaç plot twist iyiydi ama onun dışında hızlı okunabilirliği dışında çok bi ekstrası yoktu benim için . Ya bi de ben Zade Meadows dışında tüm dark romance erkek karakterlerini çok yapay buluyorum yani hani "ben kötüyüm, katilim" cart curt laflarıyla çok zorlama yazılmış gibi geliyolar bana nedense. Onun dışında ben artık kadınların kötü erkek karakterlerin aydınlığı, ışığı olduğu fln kitaplardan çok sıkıldım ya nedense sinirimi bozuyor bu erkek karakterlerin travmalarindan kurtulmak için kadin karakterlere yapışmaları fln. İlk önce bi git de psikolojik tedavi al James çünkü atlatamamışsın belli ki travmalarını sonra evlenirsiniz aaaaa vallahi krizler geçirdim. Neyse kısaca bende çok bi hissiyat değişikliğine sebep olmadı maalesef kendileri...
Sevgilim de sevgilim...
·351 syf.·
2024 17. kitabı
Herkese selam. Dark türünde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Benim için bu kitap sonu gerçekten mutsuz, kalp kırıcı bakın dramatik demiyorum gerçekten kırıp dökecek bir şekilde bitseydi güzel bir
Bi bitin artık ya
Bu yazarlara konsepti çoğaltıp çoğaltıp yolluyolar da üstüne bunu yaz diye para mı veriyolar yoksa kafalarına biri silah mı dayıyor bunu yaz diye? Şunu bir türlü kavrayamıyorum, nasıl olur da CEO
Never After #1
2024 28. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2024 15:29
İncelemeyi çöpe atmışım geri de getiremedim tekrar yazıyorum o yüzden. Konusunu anlatmayacağım çok klişeydi. Bu kitap Peter Pan uyarlaması ve burda wendy ve kaptan kanca sevgili olacak yani ana karakterler bunlar. Peter Pan ise burada wendy’nin babası. Hook(kaptan kanca) wendynin namusunu alıp babasının ayaklarına atmayı planlar, peter bunun düşmanıdır. Ama tabiki wendye aşık olur ve wendy çok masumdur(*kusma esmojisi*) aynı zamanda. Neyse daha anlatmayacağım hatırlamıyorum yorumuma geçeyim. Hikaye güzel değildi, Wendy aşşşırı salaktı ve güya çok masum… Hook da sıradan erkekti yani çok bir özelliği yoktu hdlxnslsms Smut iyiydi onun hakkını yemicem ama mafya tropeundan ben tiksiniyorum ve bunda da mafyacılık vardı. Bunu tavsiye etmiyorum ama bu seride çok daha güzelleri var onları okuyabilirsiniz.
Dark romance
2025 50. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2025 21:46
Bağlı kitabının yorumu ile geldim.İlk çıktığı zamanlarda sevemeyeceğimi düşünüp okumamıştım.Ani bir kararla başladım.Eksikleri vardı ama nefret de etmedim.Ortalama kaldı benim için. Konusu kısaca ,Wendy bir gün eğlenmeye gittiği barda biriyle tanışır. Hook adıyla bilinen James’ten çok etkilenir.James onu randevuya çıkarır ve yakınlaşırlar.Ancak James ne kadar Wendy’den etkilense de asıl amacı Wendy’nin babasından intikam almaktır.Bu intikam planında çiftimizin yaşadıklarını okuyoruz. İlk olarak Wendy gerçekten masum bir karakterdir.Ama biraz saflık vardı bence.Böyle James’e hemen kapıldı,tamam etkilendi anladık.Ama adam resmen onu zincirledi.Ve yaptığından pişman olduğuna dair hiçbir şey söylemedi Wendy’e.Gerek de kalmadı zaten Wendy hiçbir şey olmamış gibi devam etti.James’i ne sevdim ne sevmedim .Geçmişte yaşadıkları gerçekten çok ağırdı.Ama yine de onladar içselleştiremedim.Sonunda yaşanan olayı sevdim.Kitap çok akıcıydı.Klişe bir konu ama karakterleri daha farklı yazsaydı yazar daha yüksek puan alırdı benden.Potansiyeli vardı kesinlikle.
2023 5. kitabı
Uzun zaman sonra bu tarz bir kitap okudum. Aslında kitabın konusu çok bilindik olmasına rağmen beni etkiledi. Konu ve karakterler birbirlerine o kadar güzel uymuş ki okumak benim açımdan aşırı zevkliydi. James karakterini gerçekten sevdim. Bazı yerlerde gerçekten sinir bozucu olsada o anda bile sevmeye devam ediyorsunuz. Wendy'nin masumluğu çok güzeldi. Her şeye rağmen güçlü olması beni etkiledi. Kitabın karanlık tarafı güzel işlenmişti. Bilindik bir konu ne olabilir sanki diye düşünsemde sonlara doğru ters köşe oldum. James ve Wendy unutulmazlarım arasına girdi.
1000k
Kitapla kalın
2024 20. kitabı
Kitapı çok beğendim başlarda çok bir beklentim olmasada sıkılsam da bunalsam da devam ettim yinede iyide devam etmişim bence gayet güzeldi hele sonuna doğru kitapı resmen yaşadım karakterlerin ortamın stresi şoku herseyini bende hissettim Eğer karanlık romantizm şiddet yetişkin içerik vs kitaplar seviyorsanız bence kesinlikle şans verin yani bir kitapı alıyorsunuz ve diyorsunuzki beğenmeyince "boşuna para ödedim niye aldım" flan filan bu kitapı aldığınızda zerre pişmanlık duymayacaksınız bütün kalbimle inanıyorum buna Konusundan biraz bahsedecek olursak Erkek karakterimiz james kız karakter Wendy'in babasından intikam alıcak ve kaç senedir bunun üzerine planlar kuruyor intikam günü geliyor James intikamını alıcak ama daha önce hiç karşılaşmadığı bir pürüze karşılaşıyor Wendy James böylece kurban olarak wendy'yi seçip intikam uğruna ona yakınlaşmaya çalışıyor. Nereden bilebilirdiki James oynadığı oyundan sapıp hislerini orataya kayacağını ??? BağlıBağlı Emily McIntireEmily McIntire
1000k
·351 syf.·
2023 32. kitabı
Bağlı - Emily Mcintire 3/10 "Kayıtlara geçmesi için söylüyorum. Sana dünyaları veririm. Sadece basitçe istemen yeterli. Çocuk mu istiyorsun? Tamam. Burada kalmak ve bir daha çalışmamak mı

Emily McIntireYazar · 2 kitap
Emily McIntire, sancılı, dağınık ve güzel bir aşk romanının Amazon Top 20 en çok satan yazarıdır. Kendini tek bir alt türe sokmayı sevmiyor, ancak tüm hikayelerinin merkezinde derin bir aşk var. Uzun zamandır şarkı sözü yazarı ve hevesli bir okuyucu olan Emily'nin her zaman yazılı sözcüklere karşı bir tutkusu olmuştur ve yazmadığı zamanlarda onu uzun süredir kayıp olan Hogwarts mektubunu beklerken, çılgın yürümeye başlayan çocuğunu kovalarken ya da iyi bir kitabın sayfaları arasında kaybolmuş olarak bulabilirsiniz.