Konusu:
Beyah, Küçük yaşlardan beri bağımlı bir anne ile yaşayıp tek başına yaşamaya çalışan bir kız annesinin aşırı dozdan ölmesi üzerine babasının yanına teksas'a üniversite zamanı gelene yaz sonuna kadar kalmaya gider orda tanıştığı ve ilk başta asla birbirine benzemediklerini düşündüğü samson ile tanışır ve zaman geçtikçe aslında çok benzediklerini fark eder
Yorumum:
Kitap tam bir çerezlik kitaptı aşırı güzel sarıyor ve sınav haftam olmasına rağmen her vakit bulduğumda kitaba koştum eğer böyle kısa yaz aşkı tarzı hikayeleri seviyorsanız kesinlikle tam size göre. Lakin çok minnoş güzel bir yaz aşkı dinlesekte bazı kısımlarda da çok sıkıldım, mesela sara ve beyah'ın daha çok sahnesi olmasını isterdim ve son sahnelere doğru gelişen olaylar tahmin etmeye çalışsam da tahminimden çok daha fazlasıydı ve güzel bir ters köşe oldum. kitap genel olarak çok güzeldi ama keşke daha uzun olsaydı diye düşünmeden edemiyorum. Yazarın yazım tarzı hoşuma gitti, tam böyle sarıcak basit bir aşk hikayesi gibi görünüyor ama okudukça basit bir konunun nasıl iyi işlendiğini hissediyorsun. kesinlikle tavsiye ederim, ancak içinde +18 şeyler var çok olmasa da yani sevmeyen biriyseniz bilmenizde yarar var