2023 16. kitabı
Uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı ve cuma günü başladığım bu serüvenin ilk kitabını şu an kapatmış bulunuyorum. Buna kapatmak, kitap bitirmek denir mi bilemiyorum. Çünkü kafam, aklım, kalbim hala orada. Ben böyle bir şey okumadım. Her sayfası keyifliydi. Kesinlikle İNANILMAZ, KEYİFLİ, BÜYÜLEYİCİ. Her sayfası dolu doluydu. Her sayfası tutkuyla yazılmış ve şekillenmişti. Yazarın karakterlere işlediği her bir duyguyu hissettim. Nefret ettim, üzüldüm, parçalandım, güldüm, eridim, büyülendim, kararsız kaldım, boşluğa düştüm ve yeniden ayağa kalktım, Feyre ile birlikte. Bunlar benim hissettiklerim.. Kitap hakkında, karakterler hakkında konuşmak istediğim bir sürü şey var ama bir süre bunları kendime saklamak ve bana kattığı inanılmaz hazla kitabıma sarılarak neler yaşadığıma, yaşadığımıza bakmak istiyorum. Okumanızı tavsiye ediyorum. Sevgilerim ve saygılarımla..
Fantastik
Dikenler ve Güller SarayıSarah J. Maas · Dex Kitap · 20166,1bin okunma
1 +1'leme
3.917 Gösterim
Uzun zamandır okumak istediğim ama gözümü korkutan o seri 😂
•İpek•
GuGi Yaa onunda sadece ilk kitabı öyle durgunmuş. O seride çok iyi diye duydum. Bende hatta ikinci kitabına başlamak istiyorum. Bence hiç evhamlanma. Bırak elin neye gidiyorsa onu oku. Her iki seride farklı hikaye ve ikiside kendi içinde çok iyi. Umarım keyifle okursun. Bütün kalbimle diliyorum. Çok sevgilerimle..
Ben de bir süre önce almış ama henüz başlayamamıştım sen de okumuşsun sanırım artık okumanın vakti geldiii😸
•İpek•
Ahh Pelin tüm kalbimle kesinlikle okumanı istiyorum ve beğeneceğine de gönülden inanıyorum. Umarım.. umarım en az benim kadar begenirsin. Bu arada haşhaş savaşını beğenmene ve 10 puan vermene de çok sevindim hzjajdjw. Tüm kalbim ile sana harika, eğlenceli, keyifli, ee biraz da ağlamalı falan harikaa! bir okuma yapmanı dilerimm. Çok sevgilerim ve en derin saygılarımla..
Çok güzel bi yorum olmuş.Ben asıl ikinci kitabına hayran kalmıştım.Umarım sen de benim kadar seversin.Keyifli okumalar ☺️
•İpek•
Çok teşekkür ederim, gerçekten.. İkinci kitaba başlamak aşırı ama aşırı istiyorum, fakat hemen biter diye üzüldüğüm için araya bir kitap sokmaya karar verdim☺🤷🏻‍♀️ İnşallah haftaya başlayacağım. Güzel yorumun için kalben çok teşekkür ederim. Güzel okumalarda buluşmak dileğiyle, sevgilerimle..🦋💚
Senin yorumlarına bayılıyorum.Bu serıye basladıgın ıcın cok mutluyum begenmene ayrı mutlu oldum . Bu serı benım için İlk ask gibidir asla unutulmuyor ve yerini asla baska kitap alamıyor. Her bir kitabına ayrı hayran kaldım.
•İpek•
Sevgili Tahire, canım arkadaşım.. Öncelikle çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Senin sayende bu kitaba başladım ve okuma boyunca da olumlu tavsiyelerini benden eksik etmedin. Esas ben teşekkür ederim; Yardımın, değerli tavsiyelerin ve güzel sohbetin için. Sana kocaman sarılıyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum..
Serinin devamını alıp başlamak istiyorum. Of dex zam yapmış zaten, mutsuzum...
•İpek•
Ben alırken sevme ihtimalim yüksek diye birle ikiyi birlikte almıştım. Şimdi iyiki öyle yapmışım diyorum ama beğenmeseydim bile verdiğim paradan dolayı beğenmiş gibi yapardım 😂🤕 Umarım ikimizde seriyi tamamlar ve severek, gülerek okuruz. Üzülme. Çok sevgilerimi gönderiyorum sana..
SONUNDAAAAA <3 İNANILMAZ MUTLUYUMM!!!
AHH BENDEE!!! NE MUHTEŞEM KİTAP AMA 🥺🤒🤒😍😍