2023 70. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2023 16:32
(Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Herkese Merhaba Ben karşınıza bambaşka Gerilim ve ve Gizem olan Nezir Kitabın Yorumla Geldim : Furkan Gürsu yazarın okuduğum ilk kitabı . Kitap güzel . Kitap çok akıcıdı ve sürükleyici .Kitabı okuyanlar anladı . Kitabı 1 günde okudum.Yoruma geçmeden biraz konusundan bahsedicem: On binlerce kişinin yaşadığı bir yerde, senelerdir kimse ölmüyorsa, yaşam dengesi nasıl kurulur? Ölüm beraberinde yaşamı da getirir, ama yaşam yalnız kalırsa ve ölüm şehri terk ederse, Tanrı'lar nasıl bir çözüm yolu bulur ? Dengeyi sağlayabilmek için her zaman kurbanlar gereklidir. Onlar öne sürülmelidir ki, düğümler çözülebilsin. Deniz Onay tüm bu düğümlerin ortasında kaldı. En yakın arkadaşları çözüm için beraber bir mücadeleye hazırlanıyorlar. Lise hayatlarının sonuna gelirlerken, sonun başlangıcında bir öğretmen çıkacaktır. Öğretmenler hep yol gösterenlerdir. Fakat yeni öğretmenin gösterdiği yol, kan ve acıyla dolu. Nezir kitabı hayatımda okuduğum ilk korku kitabım oldu 1 günde okunabilecek mükemmel bir korku -gerilim kitabı. Yazarla tanış kitabım ve yazarın kalemini çok beğendim . Kitabın kapağı çok mükemmel tasarlanmış . Kitabın sonunda çok kötü oldum ya . Furkan abinin tasarladığı son beni çok üzse de , kitabın sonunu okuduğumda çok mutsuz olsam da, kitabı elimden hiç bırakamadım.Beklentinizi fazlasıyla karşılayacak bir kitap .Kitap ilgili ne söylersem spoiler olur tek diyecem kitap harika . Nezir kitabı favori kitabım oldu . Korku-gerilim sevenler kitaba bir şana vermeliler. Tavsiye ederim 100/100 Kesinlikle tavsiye ederim .Okuyun ve okutun. Kitabı gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz Not : Nezir Tek kitap
NezirFurkan Gürsu · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202312 okunma