Merhaba arkadaşlar bugün sizlere furkangursudaeva kaleminden Nezir eseriyle geldim. beni resmen içine hapseden bir eserle diyebilirim.
Okurken resmen sorguladım,düşündüm,hissettim. Eminim ki hepiniz okuduğunuzda aynı duyguları yaşayacaksınız.
Korkmadım değil hani ben zaten böyle hikayelerden etkilenip geceleri uyuyamayan biriyim. Hele ki evde teksem vay halime sabahlar olmasın
Hikayemiz şöyle başlıyor.
Bir okul sabahı Deniz evden sessizce çıktı. Deniz için okul çok saçmaydı. Okulda kitaplar ona fakirliği,uyuşturucu bağımlılığını,ekmek uğruna verilen mücadeleyi,yaşam şartlarını yazmıyordu. Hep sorguluyordu ta ki ilk dersinin tarih dersi olmasıyla yeni gelen tarih öğretmeninin hikayesiyle olay kendine dur demeye geldi. Tarih öğretmeninin anlattığı hikayeyide sorguladı bunun içinde cahilsin kelimesini kullanıldı. Olay bunla bitmiyor tabi Deniz ve arkadaşları o hikayenin tam içine düşüyorlar o kadar kötü ki ürperdim resmen.
Deniz herşeyi rüyasında görmüş ve rüyası gerçek olmuştu. Arkadaşları onu çok kez aramış en sonunda evlerine kadar gelmişlerdi. Gerçekten bir vahşet. Çok şey yazmak geliyor şuan içimden ama bu kadar bile fazla oldu diye düşünüyorum. Hikayeyi anlatmıyorum çünkü okuyun ve kendiniz öğrenin o anlatılan hikayeyi ve 4 gencin başına neler geldiğini.
Korku,stres,acaba mı diye düşünmeden edemiyor insan. Ben Deniz,in yerinde olmak istemezdim. Bugün bu Kitabı hemen okuyup bitirdim ama akşam okumasaydım keşke dedim. Gerçekten insanı düşündürüyor iyi ki gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmamış dedim okurken.
Deniz hiçbir zaman bu dünyayı, getirdiklerini anlamamıştı, düzeni,sistemi,adaleti…
Deniz neyin rüyasını gördü?
Deniz ve arkadaşlarına ne oldu?
Deniz gibi sizinde böyle sadık,bağlı dostlarınız var mı?