2023 28. kitabı
Okunma: 11 Haziran 2023 00:22
Ya Rüzgar'ın Rüya'sıydı yada sadece bir rüya Merhaba arkadaşlar bugün kalemini ilk kez okuduğum ve cidden yazımını beğendiğim Ulaş Kırbaş kitabı Rüya ile geldim. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum o kadar iyiydi ki ben çok beğendim Rüzgar lise zamanında platonik olarak Rüya'ya aşıktır ve uzun uğraş sonucu Rüya ile bir ilişkiye başlarlar güzel giden bir ilişkileri vardır ama olaylar bir türlü peşlerini bırakmaz ve bu güzel aşk korkunç bir oyun ile korkunç bir ihanete uğrar. Ne masum sevgi kalmıştır artık nede hayalinde ki Rüya.. Rüzgar bu ihanete gözleri ile tanıklık eder ve evlilik yolunda olan ilişki biter ama ya arkada herşey çok farklı ise bu ihanet aslında hiç istenmediyse... Tamamen mecburen olsa... Her ne kadar istenmemiş olsa bile bir ihanet yaşanmıştır ve en çok etkilenen Rüzgar olmuştur. Birbirlerini sevmeye devam etseler de bazen sevdiğin insanı kalbine gömmen gerekir belki de peki Rüzgar nasıl bir yol izleyecek hepsi kitapta ve devamında merakla bekliyorum bu hikaye ya Rüzgar'ın Rüya'sıydı yada sadece rüya..
RüyaUlaş Kırbaş · Mahlas Kitabevi · 202357 okunma