2023 14. kitabı
Tutsak 359 syf Mahlas Yayınları @_elifftpl "Bedenimde hissettiğim uyuşma ruhuma sızmaya başladığında kafamdaki ses her şeyin bittiğini, kaybettiğimi ve bu sefer tamamen yalnız kaldığımı fısıldamak için yerini aldı." Basımı mahlas yayınlarından çıkan ve yazarımız Elif Topal'ın kaleminden dökülen eserle geldim. Kitabın sonunda devam edecek yazısı ikinci kitabını da merakla beklememe sebep oldu.Sonlara doğru bekletimin üstüne çıkması, akıcılığı okuyucuyu sıkmadan okumasına sebep oluyor. Kitabın konusuna gelelim. Kitabın ana karakteri olan Işık adında bir genç kızın anlatımıyla olaylar başlıyor. Işık psikolojik hastalığı olan kendini eve kapatmış arkadaşlık kuramayan bir genç kızdır.Üstüne birde kardeşini kaybedince tamamen yalnızlaşmıştır. Her ne kadar psikolojik destek alsa da kendi karanlığından çıkamayınca ailesi bir destek kampına gönderir. Burada kendi gibi sorunları olan yedi genç ile tanışır. Yan odada kalan Nazlı'nın ormanda kaybolması ile olaylar başlar. Yedi genç arkadaşlarını bulabilmek için araştırma yapmaya başlarlar. Hem kendi içlerinde yaşadıkları psikolojik sorunlarla savaşırken birde arkadaşlarının kaybolması birbirlerine çok güzel kenetlenmelerinide görüyoruz.En önemli heyecanlı ve merak uyandıran kısımlarını sizlere bırakayım. Kitap asıl konuyu ortasına gelmeden ulaştırıyor.Sonrasında ortaya çıkan aile sırları konuya çok güzel bir şekilde bağlanmış. Bu yüzden sonraki sayfaları hızlıca okuyup sonunu ulaşmak isteği doğuruyor. "İnsan sadece dört parmaklık arasında mı tutsaktır? Duygular da insanı tutsak etmez mi?" #bookstagramturkey #okudumbitti #tavsiyekitap #tutsak #okuyananneler #books #booksreels #okumahalleri #okudukçabüyürinsan
1K
TutsakElif Topal · Mahlas Kitabevi · 024 okunma