2023 34. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2023 12:55
Hedef Benim idealist kızım Sabrina senin hayatın ne kadar çabuk değişti öyle?! Herkese tekrardan selaaamm Serinin dördüncü kitabının yorumu ile sizlerleyim. Karakterlerimiz için Brair Üniversitesi’ne veda etme vakti çok yaklaşmıştır. Artık herkes hayatını nasıl devam ettireceğine, hangi meslekte ilerlemek istediklerine dair seçimler yapmaya başlıyor. Fakat bazıları için hayatın oldukça güzel sürprizleri kapıda Tucker hokey hayatını sürdürmekten ziyade kendine bir iş kurmak ve o alanda ilerlemek istiyor. Annesine olan bağlılığından ötürü ise bu iş hayalini onun yaşadığı bölgede sürdürmeyi düşünüyordu tabi işler içinden çıkılamayacak bir hal almadan önce Sabrina ile tanışmaları sadece fiziksel bir yakınlık olarak başlayıp bambaşka bir yere evriliyor. Aralarındaki duruma bir isim koymayı ne kadar ertelerlerse ertelesinler onların birbirinin kaderi olduğu bariz bir gerçek Adı konulmamış bir ilişki devam ettiği sırada, onları minik bir sürpriz beklerken hayatın daha keyifli bir hale geleceğinden habersizlerken ateş bacayı çoktan sarmış oluyor. Serinin bu kitabında idealist bir kadın karakteri okumayı çok sevdim. Yazar bu kitapta, insanın aklına koyduğunu yapmasının önünde hiçbir engel olamadığını işlemiş. Kadın karakterin gücünü sonuna kadar hissediyoruz bu kitapta. Ve Tucker’dan bahsetmeden geçemem o nasıl bir baba?! Gerçekten hayran oldum. Tam bir baba figürü var Tucker’da. Küçük Jamie’ye olan davranışları beni çok etkiledi Kitabın sonlarına doğru artık Bair Üniversitesi biteli 1-2 yıl olmuştu ve sıradaki kitap olan Miras’la birkaç yıl daha atlama yapacağımızın sinyalleri verildi ben sıradaki kitaba büyük hevesle başlıyorum tam yazlık bir romatik komedi serisi bence, eğer seriyi okumadıysanız bu yaz o yaz
HedefElle Kennedy · Yabancı Yayınları · 20221,157 okunma