2023 21. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2023 01:51
Biraz geç kalmış bir inceleme ile karşınızdayım. Şimdi şöyle ki ben kitabın konusunu çok sevdim. Çok farklı ve orijinal bir fikirdi ve keşke daha çok düşündüren kitaplar olsaydı. Konusundan bahsetmem gerekirse Nora adında bir kadın var ve hayatından çok bunalmış, kendini değersiz hisseden ve bu hayatta yaşamanın bir anlamı olmadığını düşünen bir karakter, ve bu karakterimizde intihar etmeye karar veriyor, ediyor da Ama hayal ettiği gibi olmuyor. Kendini "Gece Yarısı Kütüphanesi" denilen bir yerde buluyor, ve orada küçüklüğünde ona çok destek olan kütüphaneci bayan Elm ile karşılaşıyor, ve bu kütüphanede bulunan kitaplarda onun hayatının farklı versiyonları var, Yani pişman olduğu şeyleri tekrar yaşayabilir veya hayal ettiği hayatları deneyimleyebilir. Nora da bu yolculuğa adımını atıyor ve biz de Nora'nın farklı hayat versiyonlarını okuyoruz. Aslında çok güzeldi yani kısa zaten kitap çok boğmadı sadece, bilemedim, beni o kadar kendine bağlayamadı, yani tamam bir sürü alıntı vardı bana hayatı sorgulattırdı ama ara sıra Bir kopukluk oldu bende. Sizler ne hissettiniz çok merak ediyorum okurken.
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma