, bir kitap okudu
2023 44. kitabı
Tanıl Bora
9/10 · 249 okunma
ebrar
Okuyorum okuyorum azalmıyor büyülü 1 kitap (kötü anlamda)
ebrar
Sürekli garip gurup kelimeler kullanılıyor artık pes ettim; anlamına bakmıyorum Ne anladıysam o adam olana çok bile
ebrar
Pdf sayfayı sıfırlayıp duruyor neyse ki kendimi telkin etmek amaçlı sürekli kaç sayfa kaldığını hesaplıyorum
ebrar
'muhafazakarlık' kısmındayım ama burada paylaşırsam çok yanlış izlenim uyandıracağı için alıntı paylaşmıyorum.
ebrar
Bu kitabı bu kadar eğlenerek okuyacağımı düşünmemiştim hiç ahhaahshajhsjdh
ebrar
Başlarda gayet rahat anlıyordum ama sevmiyordum çünkü osmanlı dönemi olayları ve sistemi karışık geliyordu. (Tarih derslerini hiç dinlemezdim ne yazık ki) sonra Cumhuriyet döneminde anlamaya başladım ama partiler ve isimler arttıkça karıştı. Günümüze yaklaştıkça daha net anlayacağımı düşünürken tam tersi oldu, benim dikkat dağınıklığım yüzünden de olabilir. Yine de birçok şey öğrendim, doğru 1 tercih miydi bilmiyorum ama büyük katkısı oldu. Benim işime yarayacak olan bilgileri seçmece öğrendim 🤓 Bunun dışında, 1 tık dili yorucuydu. Başlarda kelime anlamına baksam da sonradan üşendim ve anladığım kadarıyla bıraktım. Aslında detaylı 1 kitap olsa da ben kaba taslak 1 bilgi edindim çünkü zihnim elvermiyor🫢 bu kadarrr Keyifli okumalar
ebrar
gerçekten bu kadar parti kurmanıza gerek var mıydı ya üf