MARTIN EDEN/ JACK LONDON
2023 9. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2023 23:18
Martın eden, Öncelikle şunu söylemem gerek aşk için ancak bu kadar kendinden ödün verirsin. Martın eden , Ruth morse'u ilk gördüğü andan itibaren derin duygular beslemeye başlar. Ancak Ruth morse'unun ailesi kızlarının işçi biriyle birlikte olmasını kabul etmezler. Martın , sevdiği kızın statüsüne ulaşmak için çalışır , çabalar ve öğrenir. Ve en sonunda kızın ailesinin statüsüne erişmek için yazar olmaya karar verir . Ve sonunda başarır. Ancak o statüde ki kişilerin ne kadar sığ ve sahte olugunu görecektir. Martının aşkına hayran olmamak elde değil, bu sonu hak etmedi . Mutlu olmayı, sevilmeyi hak eden bir Martın vardı karşımda. Jack London sadece bir aşk hikâyesi anlatmakla kalmayıp felsefeyi , arkadaşlığı , eleştiriyi çok güzel bir şekilde harmanlayıp önümüze koymuş. Diline , üslubuna hayran kaldım. Okuduğum ilk Jack London kitabıydı ve son olmayacağı için çok mutluyum . Kesinlikle okumalısınız:) Martın
Martin EdenJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025135,1bin okunma
1 +1'leme