Gönderi

Erdem Bayazıt Şiirler kitabından 11-161 arasında sayı söyleyen arkadaşlara bayram şiiri hediye edeyim :) Çiçek gibi bayramlarımız olsun. 🌸 Bol bol şiir hediye ettiğim bir bayram oldu , miss 🩵
1000Kitap
··
7,2bin Gösterim
101 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Elif
Gönderi Sahibi
O sayfada şiir yok, başka bir sayfa söylebilirsin:)
23🌺
Elif
Gönderi Sahibi
Tevafuk, rica ederim 🌸
Elif
Gönderi Sahibi
Burçlarında ceylan taşıyan yücelere ey Ayın hüzün saati gözlerinden Kuytu yerlerine sümbüller dökülen Nergisler açan eteklerinde Göklerden muştular indiren güvercinleriyle Dorukları bembeyaz yaşmaklarıyla Güneşe uzanan ağaçlarıyla Zamanı hiç geçemeyecekmiş gibi donduran Ey bir yanıyla derin sulara dayanan Ey dağlar nerdesiniz ey?
Elif
Gönderi Sahibi
Yeryüzü bana mescit kılındı Ant verdim toprak şahit tutuldu Her sabah her öğle her akşam İkindiyle yıkanarak yatsıyla donanarak Seslerden bir sesle fırınlanıp Sularla polatlanan benim. Geldim durdum önünde işte bir anıt gibi Sıyırarak sırtımdan bir yılan giysisini.
Elif
Gönderi Sahibi
Rica ederim 🍀
Reklam
Elif
Gönderi Sahibi
Bütün şehir çöküyor yüzünde bir insanın Şehir boğuluyor içinde insanların kan gibi bir sesle Mor bir kabus çöküyor üstümüze Parkta son ağaç da ölüyor intiharı hatırlatan.
Elif
Gönderi Sahibi
İşte hazırlanıyoruz Ayın on dördü gibi tepelerin ardından Görünmek için değil yalnızca Hatta hiçbir zaman görünmek için değil Dağıtmak için sadece Babalar nasıl götürürlerse bir sepet içinde Bir ömür tüketilerek kazanılan ekmeği katığı Anne eş çocuklar evlatlıklar Paylarına düşen kadar adlarına yazılan kadar Nasipleri kadar ortaktırlar Yani babalar da ay gibidir Bazen biri ikisi bazen on dördü