Fantastik
2023 16. kitabı
Selamm! Son zamanlar öve öve bitiremediğim ve kesinlikle 2023 favori fantastiklerim arasına giren o kitap ile geldim. Dikenler Şehri |C.N. CRAWFORD| KONUSU: Dikenler Şehri, yönetimi iblisler tarafından yapılan bir şehirdir. Buraya girmek için ya orada uzun süredir hizmetkarlık yapan ailelerden biri olmanız ya da iyi paralar ödeyip üniversiteye gitmeniz gerekmektedir. Annesi bir iblis tarafından yakılarak öldürülen Rowan, intikam ateşiyle yanmaktadır. Uzun süredir okula, dolayısıyla şehre girmek için planlar yapan Rowan; bir gece doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla birlikte gittiği barda kaos lorduyla tanışır. Kendini hiç beklemediği bir anda Dikenler şehri ’nde bir zindanda bulur. O aslında tanıdığı kişi değildir ve güç onu çağırıyordur… YORUMUM: BA-YIL-DIM. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biri. İblisler, gizem, intikamdan aşka, saray entrikası ve güç arzusu… E tabi biraz da çekim ;) Hepsini aynı kitapta okumak muhteşem bir his. Üçleme bir serinin ilk kitabı olmasına rağmen çok güçlü bir giriş yaptı Dikenler Şehri. Şehirde krala kafa tutan Kaos Lordu Orion kesinlikle sizi kendine aşık edecek. Ve güçlü kızımız Rowan, kendini keşfettikçe; intikamı için her şeyi göze aldıkça siz de ona hayran olacaksınız. Aralarındaki çekim o kadar harika ki… En yakın zamanda devam kitaplarının çevrilmesini bekliyorum.
Dikenler ŞehriC.N. Crawford · Olimpos Yayınları · 2023766 okunma