2023 53. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2023 14:57
Rus mafya lideri olan Roman bombalı saldırı sonucu sakatlanır. İmajını korumak için ya hemen ayaklanmalı ki bu pek yakın gelecekte olacağı mümkün görünmüyor ya da evlenip mafya alemini kendinden sonraki varise inandırmalı. 6 aylığına anlaşmalı evlilik için en ideal aday ise Nina Grey'dir. Çünkü babasının Roman'a 3 milyon $ borcu vardır ve Nina onunla evlenmezse babasını öldürmekle tehdit edecektir.. Alışılmışın dışına çıkıp kasıntı bir dark roman erkeği okumadığım için öncelikle mutluyum. Tam romcom karakteri olacakmış da yanlışlıkla buralara düşmüş gibiydi Roman. (Аплодисменты для милый пахан :D) Kitap kısa olduğu için olaylar da 2× hızında ilerledi. O yüzden kitabın daha uzun ve biraz slow burn olmasını isterdim. Çünkü ikiliyi okumak keyifliydi.. Sadece Nina'nın Roman'ı görür görmez stockholm sendromuna tutulmuş gibi tutulması garipti. Ama Nina'nın kendisi de zaten değişik bir karakterdi. Hiç tehditle evlenmemiş gibi havaya girip hızlı bir şekilde uyum sağlaması.. sanki yıllardır birisi anlaşmalı evlilik teklif etsin de bende rol yapayım diye beklemiş. Ben enemies'den beklerken friends'den lovers'e evrildi konu. Ama yine de klişeleriyle güzel bir kitaptı. Not: 8'le 9 arasında çok gidip geldim ama kasıntı tiplemelerden gına geldiği için puan kırmayacam Roman'a feda olsun :D
Tuvaldeki YaralarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20252,955 okunma
4.463 Gösterim
Allah seni ne yapmasın romcom dan mafya alemine düşen bir karakter mi😂 yazık olmuş yiğidime onu o alemde çıtır çıtır yemediler mi diye dalga geçerdim ama adamın boş kasıntı bir tip olmadığına eminim
😂😂 onu tanıyorum haklısın
ooo 9 severiz hahah :D
Evett 😁 Amin teşekkür ederim babe ❤️❤️
Merhaba, kitaba başlamak istiyorum da, seri mi? Seriyse kaç kitab var? Serinin ilk kitabı hangisi?
GuGi
Rica ederim ne demek her biri farklı karakteri anlatıyor sadece böyle bağlantı var biri mesela kardeşinin hikayesi biri sağ kolunu anlatıyor ara sıra görüyoruz tekrar diğer kitaptakileri
O kadar laf ettim ama çok sevecek mişim gibi hissediyorum
Bence de seversin 😁
Hahaha😂😂 Ben bu kadın karaktere neler yardırırım senin yorumdan efsane bir yorum yazar mışım gibi hissettim😂 düştün dilime nina. Amanın azıcık naz yapaydın be kızım adamı görünce erimiş olabilirsin ama gurur nerde gurur
GuGi
Aynen ikisi bir birini çok güzel tamamladı Roman zaten başlı başına olay 😁
Çok merak ettim şimdi kesin okurum😁
Keyifle oku babe ❤️
Sen dokuz verdiysen ben 10 yapıştırırım 😂
GuGi
Hepsi farklı karakter ama alakalı biri kardeşi biri sağ kolu falan