SEZİN SEN NE YAPTİN?!? (SPOİLER!)
2023 1. kitabı
On Dün Önceki Kız Okudugum en farkli ve bana en cok zevk veren kitaplardan biri oldu. Sezin'in yazim dilini gercekten cok begendim sadece akici ve anlasilirdi, uzun betimlemelerdense guzel cikarimlar yazilmisti.Leyla'nin yasadiklari depresif ruh halini icindeki hissiyat kesinlikle cok iyi aciklanmisti. Ben en çok Yagmur icin uzuldum Leyla'nin hayati icin harcanmisti hatta kitapta en cok isindigim karakterdi de enerjisi olsun kisiligi olsun.Atlas'a zaten en basindan beri isinamamistim, Muphem'in kuklasi oldugunu ogrendigimde sasirdim ama Atlas icin olumlu beklentilerim yoktu.Leyla' nin duygularinin etkilenmeye en acik oldugu zamanda Muphemin bunu yapmasi secim kader demesi beni cok sinirlendirdi. Muphemin kotu bir kurulus oldugunu dusunuyorum. Barlas icin konusmak gerekirse kanim isinmisti ama onun da kotu oldugunu ogrenince gelen sok hissi beni parcaladi yani.Leylaya cok yazik oldu. Kitabin sonu beni bitirdi yani son sayfalari okurken sezin sen ne yaptin diye evde donup dolastim kitabi yasamis kadar oldum ki cidden Leylanin aslinda kardesinin olumune sebep oldugunu ogrendigimde onun kadar yikildim.Konuyu paradoksa getirecek olursak cok guzel islenmisti parapsikoloji ile ilgisi olmayan bir insanin bile ilgisini kolaylikla cekecegini dusunuyorum.Kitabin sonunun aslinda basina acildigini anladigimda koltuga yigilip kitabi hazmetmeye calismamla birlikte Sezin' e boyle bir kitap icin tesekkur etmek istiyorum cok farkli bir evrende hissettirdi bu kitap bana 1 gunde delirerek okudum. Okuyun, okutturun. On Dün Önceki Kız Sezin Karameşe
Edebiyat & Roman
On Dün Önceki KızSezin Karameşe · İnkılâp Kitabevi · 20231,025 okunma