2023 60. kitabı
Okunma: 04 Temmuz 2023 01:55
L. J. Shen'in kalemini sevmekle birlikte tarzı biraz ağır olduğu için liselileri değil de yetişkinleri konu alan bir kitabı daha başarılı olur diye düşünmüş ve o umutla bu kitabına başlamıştım. Ama bir insan ancak bu kadar yanılabilirmiş onu gördüm ahahha. Yani bırakın sevmeyi, sürüne sürüne bitirdim kitabı resmen. Yazarın ilk kitaplarından biri mi acaba diye şüphelendim, öylesine bir acemilik ve olmamışlık vardı. Güya karanlık bir dünyadaydık ama yaşanan aksiyonlar inanılmaz dandikti ve sırlar zerre ilgi çekici değildi. Karakterlerin duyguları da asla geçmedi. Anlamsız, tatsız tuzsuz, yüzeysel ve çok sıkıcı bir kitap okudum. Hatta bir noktada her şey o kadar saçma sapan geldi ki bana, tepkim şöyle oldu: youtu.be/hP33b7HyKXw
SparrowL. J. Shen · Agapi Yayınları · 2018111 okunma
ahahah bende senin gibi düşünüyordum, liseleri kötü belki genclıkleri iyidir diye ama yorumunda sonra anladım ki bu yazar şans yok gibi ama My Dark RomeoMy Dark Romeo bu kitap cok iyi dediler, güvendiğim bir kaç arkdaşta okudu , beğendi, bir tek şu kıtaba şans vericem bende :D
Baştankara
TriganisTriganis O da eklesin listeye o zaman.😂
Bu kitabını okumadım ne yazdıysa kimse beğenmemiş nasıl bu kadar patlak yazmış çok şaşırdım 😷
Baştankara
Ben de şaşırdım.🤭 Bu kitabı acemiyken yazdığı dışında bir ihtimali kabul etmek istemiyorum. Hiç yazara yakışmayan bir kitap çünkü.😂