Mukaddes Özdemir\İçten İçe
143 syf
Hayatın içindeki anlam verilemeyen şeylerin ortak adı "Nasip değilmiş."
Gerçekten de öyle değil mi? Yada nasibim böyleymiş demezmiyiz hep? Kimseyi kırmamak için uğraşırken kendimiz paramparça oluruz. Sonra içimize atar susurarız, bazen günlerce ağlarız, ben ne yaptımlarla dolar taşarız günün sonunda nedenler biriktiririz yastık altlarına nasip der konuyu kapatırız.
Peki gerçekten nasip mi?
Sevgili Mukaddes özdemir 'ın ilk kitabı ve tanışma kitabımız yada dertleşme sohbet de diyebiliriz bence. Türü ne kişisel gelişim ne de deneme ikisi bir arada harmanlanmış samimi içten yazılmış bir eser. Gerek günlük hayatımızdan gerekse geçmişten kendinize bir bölüm illaki çıkaracaksınız aynı benimde yaptığım gibi işte burası diyeceksiniz çünkü çok güzel nokta atışları yapmış değerli yazarımız.
Her bölümü ayrı güzeldi yalnız bir bölümü vardı ki o bölümü daha çok sevdim. Bölüm "sıra sizde". Belkide bu güne kadar halı altı yaptıklarınızı çıkarır kim bilebilir.
En bir sevdigim alıntıyı bırakıp kalan bütün kitabı siz değerli okuyuculara tavsiye ederek konuyu bağlayayım.
"Her konuda farklı kişilerin tecrübesi vardır ve farklı sorunlarımızla farklı kişilerin kapısını çalarız. Kiminin ziline çok basarız kimine arada uğrarız. Ama her ne olursa olsun en çok kendimize danışınız. Varış noktası daima benliğimizdir. Doğru yanlış fark etmeksizin yürünen her yolda bitiş çizgisinde yine kendimizi buluruz. Etraftan topladığımız hazineler yine bizim gönlümüzde birikir. Bu sebeptendir ki bazen bir şeyi anlatmaya da danışmaya da takatimiz olmaz. Zaten duyacağım belli diyerek çekiliriz o kuytu köşemize."
Keyifle okumanız dileğiyle kitapla kalın
Mukaddes özdemirMahlas Yayınları #mahlas #okudumbitti #okudumokuyun #kitaptavsiyesi #mahlasyayınları #okuyucukadınlar #books #bookstagram #bookstagramturkey