Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere yabancı yayınlarından çıkan parçalı bulutlu kitabının yorumu ile geldim. Öncelikle kapak tasarımını tatlı bulduğumu söylemeliyim. Yazarın yazım dilini de sevdim. Gayet akıcı yazıyor. Genç kurgu kitaplarını sevip ve ayriyeten farkındalık yaratan kitapları seviyorsanız kesinlikle beğeneceksiniz. Agorafobiyi konu alması ise gerçekten güzel bir detaydı. Agorafobisi olan insanları bu kitap sayesinde daha çok anlayıp onlarla empati kurabileceksiniz ki ben zaten kurdum. Kitapta karaktere çok üzülmüştüm ama hayat sevincini hâlâ taşımasını da takdir ettim. bu yüzden de Norah gerçekten de güçlü bir karakterdi. Ben onun yerinde olsaydım belki de hayat sevincimi kaybetmiştim. Bir çok insana kesinlikle umut ışığı olacak bir kitap bu yüzden. Luke ise gerçekten sevgiyi insanlara bulaştırabilecek biriydi. Gerçekten insanın bir hastalığı olsa ona destek çıkan biri olunca insan iyileşebiliyor. Kitapta da bunun örnekleri var. Ben baştan sona kurguya bayıldım, gerçek hayattan yaşanmışlıklaran örnekler var ve bu çok değerli. Belki bizde Norah gibi olabilirdik bu yüzden de herkese sevgi gösterin. Sevgi her şeyi iyileştirir. Beni etkileyen bir kitap oldu. Böyle hikayeleri de hep sevmişimdir. Son olarak türü sevenlere önerimdir. Bir şans vermeli.