2023 32. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2023 13:59
~MASUMİYET MÜZESİ~ Hellöööö bacılıklar Uzuun bir aradan sonra yeni kitap yorumumla sizlerleyiim Yazardan okuduğum ilk kitaptı.. büyük bir pişmanlıktı bi süre Orhan Pamuk okumayı düşünmüyorum Akıcı değildi, sürüm sürüm süründüükk birlikte 500 sayfalık kitabı 17 günde okumak nedir ? Kitapta ana karakter Kemal'in Füsun ' a saplantılı aşkını, bu süreç içerisinde ona ait eşyaları (ordan burdan araklayarak) biriktririp Füsun öldükten sonra bir müze açması anlatılıyor. Tek beğendiğim yanı aşka dair güzel betimlemeleri vardı..gerisi boş. pek beğenmedim yalan yok Kitabın başlar başlamaz ağırlıklı cinselliğe değinmesi de rahatsız ediciydi bana göre Normal hayatta bir insandan ne kadar nefret edilirse o kadar nefret ettim Kemal denen karakterden.. Boyu posu devrilesiceeee, naleeett, tam dayaklık yemin ediyorum yaptığı tek hayırlı şey masumiyet müzesi..diğer türlü oksijen israfı Çok şey söylenir de eksik kalır bacım..bana birşey kattığını söylemeyicem o yüzden tavsiye de etmiyorum ister okuyun ister okumayın
Masumiyet MüzesiOrhan Pamuk · Yapı Kredi Yayınları · 202460,3bin okunma