"Her şey bir yanılsama olsa bile aşk gerçektir.”
2023 11. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2023 17:27
Hem aşk derdinden kaçmak hem de babasının hayallerini gerçekleştirmek esaslı bir kâşif olmak için yola çıkan Kalender, âlemden âleme, zamandan zamana, halden hale savrulurken kendini derin çatışmaların ortasında bulacaktır. Kader rüzgârı onu Kristof Kolomb ile buluşturacak ve bu ikili o güne kadar hiçbir denizcinin açılmaya cesaret edemediği karanlık okyanuslara yelken açacaktır. Bakir topraklar üzerinde yol alırken öte yandan da birbirlerinin karanlıklarını ve kuyularını göreceklerdir. Tam dünyayı avuçlarında tuttuklarını sanırlarken işler bambaşka bir hale evrilecek ve tabiri caizse kızılca kıyamet kopacaktır. Herkes bilir ki gerçek Kaan Murat Yanık okurları yazarın sosyal medya hikayelerini izleyip arka kapağı dahi okumadan, heyecanla direkt kitabı edinir, tadı damağında kalarak bir çırpıda bitirir. Yine öyle oldu ve okuduğuma pişman etmedi. Yalnızca sonunu böyle beklemiyordum. Bir miktar üzdü. Aklım ise Kolomb’ta kaldı :) Yine bu güzel romanıyla; bildiğimiz bilmediğimiz eserleri kulağımıza, bilgimize sunduğu için yazara teşekkür ederim.
Roman
Sular Üstünde Gökler AltındaKaan Murat Yanık · Ketebe Yayınları · 20233,214 okunma