2023 22. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2023 18:33
*Edebi değeri düşük ,fazla okuyucuya ulaşmak için kurgulanmış ,biraz travma, biraz da yazıldığı zamanda dikkat çeken konuların serpildiği romanları okurken sanki dizi izliyormuş gibi hissediyorum. *Bence kitap felsefik,kurgusal,mantıksal hatalar barındırıyor. *Kıskançlık,şiddet,başkasına zarar verme gibi davranışlar barındırmıyorsa bir ilişki orda aşk yok mudur?Aşk yıkıcı bir duygu mudur? *Olga karakteri derinleştirilmedi.İki kişinin deli gibi aşık olduğu uğruna her şeyi yapabilecekleri karakter ortada yok gibiydi. *Ayrıca olganın kime aşık olduğu belirsiz.Psikolojik rahatsızlığı çiğ kaldı. *Ahmet hikayeyi anlatırken en heyecanlı yerde arkası yarın diyor.eee ben okuyucu olarak çarpıcı bir yarın bekliyorum ama bir türlü çarpılamadım. *Polisiye tarafını başarılı bulamadım, cinayeti işleyen karakter hakkında doyurucu bir betimleme yapılmadı.Pat diye katil budur sebebi budur... Ahmet katilden nasıl emin oluyor orayı da tam kavrayamadım arkadaşlar anlatan olursa sevinirim. *Sonuç olarak yazarın emeğine,kalemine sağlık.okutturdu mu?evet okutturdu.
Kardeşimin HikayesiZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2019126,4bin okunma
ARADIĞIM YORUM BUUUU.