Puan vermedi·374 syf.····Okunma: 11 Temmuz 2023 18:38 Öylesine güzel bir kitap okumuşum kiii Mutlaka ama mutlaka siz de okumalısınız.. Beni bilenler bilir fantastik kitaplara karşı hep bir önyargım vardı. Ama bu kitap o önyargımı yok etti diyebilirim.
Fantastik, bilim kurgu ve aşk hepsi bir arada.
Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kalemi çok iyiydi. Sıkmayan, olayları fazla uzatmayan ve su gibi akan bir kurgusu sahipti. Şimdiden heyecanla devam kitabını bekliyorum. Çünkü bomba bir yerde bitirdi. yazar bana minicik spoiler verirse kimseye söylemem aramızda sır olarak kalır.
İki farklı gezegen Vega ve Tres.
Birbirine düşman iki kardeş. Vincent ve Tyrone.
Vincent iyilerin yaşadığı, tertemiz bir gezegenin kralı iken. Tres gezegeni ise kötülerin yaşadığı Tyrone'nin krallık yaptığı bir yerdir.
İki kardeş arasında başlayan düşmanlık Tyrone'nin içinde büyüyen nefrete ve intikama neden olmuştur. Tek istediği abisini öldürüp gezegenini yok etmek.
Önceliği abisi ile iletişim kurmak.
Vega gezegenine adamı Hannah'ı sokup bilgi almayı düşünüyor.
Plan şu ki abisi ile iletişime geçip onunla görüşmeyi sağlamak ve onu öldürmek. Daha sonrada yeğeni olan Arron'u öldürmek. Haahh her şey bu kadar kolaydı tabi.
Tyrone ‘ye göre planı kusursuz işliyordu ama kimsenin Arron hakkında bilmediği bir şey vardı.. Ay o gerçeği öğrendiğimde şok oldum.
Ve Hannah, Arron hakkında öyle şeyler gördü ki bunu kralına anlatamadı.. acaba neden?
Asıl büyük savaş şimdi başlıyordu..
Ben kitabı, karakterlerin her birini çok sevdim. ama ama iyilerin yanlış olmasın.
Uzun zaman sonra 374 sayfalık bir kitabı kısa sürede bitirmenin sevinci var içimde
Vee şunuda anlıyoruz ki fantastik bir kurguda olsan amcaların hep aynı, hepsi sinsidir. aman dikkat.