2023 11. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2023 19:24
Evet beyendim ve bence kendinde bişeyleri deyişmek isteyen herkes okuya bilir. "Minacim malum, her nasip vaktine esirmiş.” Bunun gibi nice güzel,anlamlı cümleler var bu kitapta.Okuyan kim olsun bu kitap ona bişeyler katacaktır,buna eminim. Kitap sizin gercekte kim olduğunuzu bulmaniz için yol gösterecek.Doğru bildiklerinizi sorgulatacak. Gerçegi bulmaniza yardimci olacak. Zor geldi bana,ilk defa böyle bir kitap okuyordum.Ancak sonra her şeyi ilk defada anlayamayacağımı,düzeltemiyeceğimi kabullendim.Tekrar okuyacağım bir kitap hatta gerekirse iki defa.Her defasında belki başka bir şey deyişicek beynimde,kalbimde.Bu güne kadar okuduğum kitaplar içinde en çok altını çizdiğim Seyr oldu.Herkeste böyle olmaya bilir,herkesin eksiklikleri,yaraları farklıdır.Ancak eminim herkesin en az bir sorusunun cevabı,en az bir yarasının dermanı vardır bu kitapta.Kitabın bazı yerlerini okuduğum zaman bedenimde bile bişeyler deyişiyordu,bunu hiss ede biliyordum.Piraye artık baş ucu kitaplarımdan biri olucak.
İnsan ve Duygular
SeyirPiraye · Mona Yayıncılık · 202115,2bin okunma