·370 syf.····Okunma: 20 Temmuz 2023 04:01 konu olarak ilgi çekici gelmişti başta ama okurken klişelerle dolu olduğunu ve yazarın dilinin akıcı olmadığını fark ettim. sks oyuncakları şirketi olan bi ablamız var. kendisi kısır olduğu için kocasındqn boşanmış?? (yani adamın bok gibi bi kişiliği olduğu için boşansa ok ama sen aile isteyen kişisin kocan istiyo givi de değil hiç mantık hatası bakın neyse dewam) maskeli bi baloda tek gecelik bi ilişki sonrasında ŞAK DİYE aşırı saçma bi şekilde profesörün biriyle fake dating olayına girişiyolar ve bi anda beraber yaşamaya başlıolar. bi süre sonra ablamız bu profla Bİ ANDA sew oluyo ama asla anlamıosunuz ne ara olduklarını. ondam sonra ablamız bi bakıo bu prof tek gecelik ilişki yaşadığı abi. ondan hemen sonra da üçüzlere hamile olduğunu öğrenio?!???!!!!! neyse profa sölüo bunu adam direkt ok dio.. (duygusuz yeminle bu adam)
cringe oldm çoğu yerde ya. kitabı bırakıp evi turlattı bazı yerler. ayrıca ailelerle olan ilişkiler çok yüzeyseldi. işleriyle alakalı terimsel şeyler okuyacağıma aileleriyle olan travmalarını okuyup ağlardm daha iyi aq.
ex koca çok tadımk kaçırdı sinirlerim çok hopladı en başta polisi arayıp uzaklaştırma kararı çıkartması lazımdı mal kızın. babası ayrı sinir bozucuydu. kardeşlerin "aşk ne bro ya yok öyle bi şey" muhabbeti gereksizdi dedim bu serinin devamı kesin nu kardeşlerledir (büyük ihtimalle öyle bu arada)
profun bu duygusuzluğu çk saçmaydı tmm en grumpy sensin aq. hocam böyle karakterler boş gelio bana ya. karakter gelişimi yaşayan veyahut sadece sevdiklerine suratsız olmayan karakterleri severim bn. bu kitaptaki herkes çok yüzeysel kişiliklere sahipti. asla benimseyemedim. bi de her şey çok hızlı oldu ya asla mantıklı bi zemine oturmuo.
ay bi de profun annesi favorimdi ve geliniyle beraber biraz daha sahnesi olsn isterdim. zaten sonda da iki cümle yazıp bitirmiş kitavı yazar. sağ ol be abla ne gereği vardı yazmana o kadarınk biz de tahmin edebilirdik..
son eleştirim spoi içerio:
hoxam bu kız neden saçma salak şeyler yapıo hadi tmm yaptın neden profa danışmıosun sen ya adamdan esinlenmişsin izin alman gerekir diye düşünüorum bn (ayrıca adama taktığı midnight god lakabo neydi öyke öğkkk cringe komasına girdim). hadi bunu geçtim profun tepkisi ayrı mallıktı. ulan senin bu elalem ne der diyen ağzını skm. karşında üçüz bebeklerinin anası var lan. kadın azcık üzülse çocuklar etkilenio direkt düşüncesiz duygusuz adam!!!!!
okumanıza gerek kalmadı anlattm her şeyi valla okumayın da ztn bye