TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİ
2023 3. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2023 11:40
Yayını,konusu ve en önemlisi yazarıyla ortaya çıkan muazzam kitap. Kalın bir kitap olup gözümü korkutmasından dolayı kitaplıktan elime geç almama karşın elimden bırakamadığım akıcılığıyla hiç yormayan bir kitap oldu. Bana her şey nasıl bu kadar güzel işlenebilir dedirtti adeta. Hatta Tolstoy’un avucunun içimdeydim resmen. Konusunu ve karakterleri düşünürsek beni rahatsız edenler yok değildi elbette ama spoiler vermek istemiyorum. Direkt yazara yönelmek istiyorum; konudan bağımsız olarak ne de güzel işlemiş her şeyi yerli yerinde karakterler, kadınların dünyası, erkekler, bakış açıları,din, politika, siyaset, ekonomi, dönemin sosyoekonomik durumu… Hepsini çok güzel anlatarak yedirmiş kitaba. Karakterler gerçekte yaşasaydı bu kadar güzel tahlil edilirdi. Benim için gelmiş geçmiş en iyi kitaptı sanırım ya da ben uzun süredir bu kadar iyi kitap okumamışım. Bin sayfalık bir kitaptı ancak üç bin olsa da okunurdu. İyiki yazılmış dediğim bir eser ve tam bir başyapıt. İyiki bir Tolstoy geçti bu dünyadan. :)
Anna KareninaLev Tolstoy · Türkiye İş Bankası Yayınları · 202555,5bin okunma